Massimo

DUPLA MTV PREMIJERA

MASSIMO – „IZ JEDNOG POGLEDA“ I NIMBUS – „PONEKAD“

 

Dupla MTV Premijera donosi na regionalni MTV u ponedeljak 8. avgusta u 20 sati spotove „Iz jednog pogleda“ u izvođenju Massima Savića i „Ponekad“ grupe Nimbus.

-Želja nam je bila da snimimo Pozdrav suncu u zoru, ali prvi put u tome nas je sprečila oluja, tako da smo ustajali u četiri ujutru u nekoliko navrata – kaže Massimo, koji je za snimanje spota osim Pozdrava suncu, omiljenog okupljališta Zadrana i turista, odabrao i zadarski Muzej antičkog stakla i vizure fabrike Boris Kidrič.

Povezana vest:  Prvi singl Džastina Timberlejka posle pet godina (VIDEO)

Spot je režirao poznati majstor videospotova Radislav Jovanov Gonzo, kojeg sa Massimom veže dugogodišnja i uspešna saradnja, a ovaj put želja im je bila uz minimalno kolorita, ali puno detalja dočaraju tekst i emociju numere „Iz jednog pogleda“. Muziku, tekst i aranžman ove pesme, koja će se naći na Massimovom novom studijskom albumu, potpisuje Predrag Martinjak P’Eggy.

Povezana vest:  Gibonni Acoustic 21. i 22. decembra u Sava centru

Iako ideja o bendu Nimbus postoji gotovo celu deceniju, tokom koje je snimljeno desetak demo snimaka, tek su početkom 2011. članovi ovog benda aktivnije ušli u studio i završili nekoliko pesama koje će se naći na debi albumu. Za najuspješniju od njih (prema radijskim top listama) – „Ponekad“ – snimljen je spot u režiji Tomislava Brđanovića, koji vam MTV premijerno prikazuje.

Uz „Ponekad“ grupa Nimbus nedavno je predstavila i singl „Jezero“, a leto će provesti dovršavajući treću pesmu – „Otok“. Ovaj zanimljivi zagrebački alter pop bend osim Maje Lovrić – Kose, osnivačice i glavne autorke, čine još i basista Mirko Golubić, bubnjar Juraj Liška, gitarista Duško Ilijević i Adam Luka Turjak na klavijaturama i semplovima.

Povezana vest:  Čolić sutra na Ušću, očekuje se oko 100.000 ljudi

Dupla MTV Premijera – regionalni MTV kanal i mtv.rs – ponedeljak, 8. avgust u 20 sati – Massimo „Iz jednog pogleda“ i Nimbus „Ponekad“.