Black-Sabbath-001Toni Ajomi demantovao glasine o okupljanju Blek sabata

Gitarista grupe “Blek sabat“(Black Sabbath), Toni Ajomi demantovao je navodne tvrdnje da će se ovaj britanski bend ponovo okupiti i svirati zajedno, prenose danas agencije.

Britanske novine “Birmingem mejl“ su prenele da Ajomi, pevač Ozi Ozborn, bas gitarista Gizer Batler i bubnjar Bil Vord vežbaju za turneju i da spremaju novi studijski album, koji će biti završen sledeće godine.

Povezana vest:  Deca iz vode - "Sećanje na Milana i Magi" u KST-u

Ajomi (63) je navodno izjavio da se grupa “Belek Sabat“ ponovo okuplja kako bi u budućnosti ponovo nastupali zajedno.

Međutim, u izjavi na njegovom zvaničnom sajtu gitarista je napisao da su to samo spekulacije i ta nagađanja je opisao kao “apsolutne besmislice“.

Ajomi je objasnio da je novinar izvukao rečenicu iz konteksta, kako je on razgovarao sa njim u junu i da je novinar sve napravio da zvuči kao da su pričali juče o ponovnom okupljanju “Blek Sabata“.

Povezana vest:  X FAKTOR ADRIA 2015, Magdalena Bogić: Tata je najviše ponosan na mene, ja sam tatin sin!

-Zahvaljujući internetu to je otišlo širom sveta kao neka vrsta moje “zvanične“ izjave, što je apsolutna glupost – rekao je Ajomi, izvinjavajući se nekadašnjim članovima benda.

Članovi benda “Blek sabat“ stalno su se menjali, a Ozborn, Batler, Ajomi i Vord posledni put su se okupili 1998. godine.