Jlo_filming a music video in LANa setu novog spota J.Lo pokazala zavidno akrobatsko umeće

Prošlo je tek nekoliko sedmica otkako je Dženifer Lopez objavila da je njenom sedmogodišnjem braku sa Markom Entonijem došao kraj. Ali, to lepu pevačicu i glumicu nije omelo da se „baci“ na posao, slaveći novostečenu slobodu.

Lopez je u centru Los Anđelesa snimala spot za novi single naslovljen „Papi“, zabavnu plesnu numeru. Simpatični, ali zahtevni scenario je od popularne J.Lo zahtevao akrobatsko umeće, što njoj, s obzirom na izvrsnu formu, nije predstavljalo problem.

Povezana vest:  Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić na Nišvilu

Uspešno se prevrtala u vazduhu i izvodila akrobatske pokrete na ramenima nekolicine zgodnih pomagača.

Obučena u jednostavni komplet, kratke pantalone i košulju, 42-godišnja pevačica je još jednom pokazala savršeno isklesano telo, na šta smo, uostalom, od nje i navikli.

Dženifer je na snimanju bila odlično raspoložena, a u pauzama je vreme provodila sa blizancima Maksom i Emeom, koji su također boravili na setu.

Povezana vest:  Pepsi objavljuje vizuelni album u slavu fudbala

Dženifer je prava radoholičarka pa je paralelno angažovana na više projekata. Trenutno snima novi filma „What to Exepect When Your’re Expecting“, komediju o iskušnjama i nevoljama na koje nailaze trudnice. Uz Dženifer u filmu glume Kameron Diaz i Matju Morison.