Bluzerka Ana Popović u martu u Domu omladine 

Ana_Popovic_Press_Photo_2_(c)_Petra_ArnoldBluz gitaristkinja Ana Popović posle skoro četiri godine vraća se u Beograd za koncert 14. marta u Domu omladine, gde će promovisati aktuelni album „Blind For Love“ (2009). 
Portparolka DOB-a Milica Sevarlić rekla je danas agenciji Beta da će Popovićeva nastupiti u sali „Amerikana“ sa svojim stalnim pratećim bendom, u kome su basista Ronald Jonker iz Holandije, bubnjar Stefan Avelaneda (Stephane Avellaneda) iz Francuske i orguljaš Mikele (Mićele) Papadia iz Italije. 
Popovićeva, koja živi u Holandiji, poslednji put je nastupila u rodnom gradu Beogradu, kome je posvetila pesmu „My Hometown“, 2006. godine na festivalu „Vokstok“ (Voxstock). 
Srpska bluzerka je u međuvremenu objavila album „Still Making History“ (2007), koji je stigao do 4. mesta „Bilbordove“ bluz liste, i nedavno „Blind For Love“, za izdavačku kuću „Elektro gruv“ (Electro Groove) iz Los Anđelesa. 
Učestvovala je na prestižnoj „Ledženderi bluz kruz“ (Legendary Blues Cruise) plovidbi dva puta, kao i na mnogim američkim i evropskim bluz festivalima. Godišnje održi 150 i 200 koncerata. 
-U februaru, martu i aprilu zagrišćemo žestoko. Očekuje nas 40 svirki u SAD, kanadi, Nemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Holandiji, Srbiji i Belgiji… Prodrmaćemo komšiluk! – proučila je Popovićeva. 

Povezana vest:  Drugi „Arhangel Fest" biće održan 25. i 26.maja na Dunavskom keju u Grockoj!