Bend Destinejšn pobednik Demomastera 

Ekipa-Demo-MastersaBeogradski alternativci „Destinejšn“ (Destination) pobednici su danas završenog takmičenja neafirmisanih bendova „Demomasters 7“ radija Beograd 202. 
-Još uvek ne mogu da verujem! Ovo je kao u snu. Da mi je neko pre godinu dana, kada smo se prijavili za takmičenje, rekao da ćemo pobediti, poklonila bih mu svoju gitaru! Ma, nazvali bi bend po njemu – izjavila je pevačica Aleksandra Radosavljević, a saopštava Beograd 202. 
U superfinalu „Demomasters 7“ koje je trajalo uz direktan prenos na Beogradu 202 šest sati i završno je jutros u 1.30, „Destinejšn“ su na osnovu glasova žirija, publike i samih takmičarskih bendova pobedili i kao nagradu dobili izdavanje CD-a u produkciji PGP RTS-a i Beograda 202. 
„Destinejšn“ postoji od 2008. godine i čine ga pored Radosavljevićeve, gitaristi Ksavijer Francuski i Mihajlo Katančević, basista Nikola Đorđević i bubnjar Nemanja Tanasković. 
-Ovako nešto odavno nisam video. Ovoliko dobrih rok grupa na jednom mestu. I ova količina emocija i uzbuđenja. Teško je bilo odabrati najboljeg, ali doneta je ispravna odluka. Grupa ‘Destinejšn’ je najbolji mladi bend Srbije. Sa ovakvim grupama na sceni sigurno se može reći da rokenrol u Srbiji nije mrtav – izjavio je član žirija Miša Aleksić iz „Riblje čorbe“. 
U superfinalu „Demomasters 7“ sviralo je 15 bendova, a iz Beograda 202 najavljuju da večeras u beogradskom klubu „Living rum“ počinje novi godišnji krug takmičenja, „Demomasters 8“. 

Povezana vest:  Za sat i po razgrabljeno 10.000 najpovoljnijih ulaznica za Exit!