Sade_Soldier_Of_Love_photoshoot

Pevačica Šade u „Beogradskoj areni“ 30. oktobra

 

Populrana pevaciča Šade održaće, dugo očekivani, koncert u „Beogradskoj areni“ 30. oktobra, najavili su danas organizatori – Live Nation, Adria Entertainment i Arena Beograd. Soul i R“N“B pevačica Šade, zahvaljujući odličnim ocenama medija i publike njene nedavno završene turneje, najavila je nove nastupe u okviru svoje svetske turneje već predstojeće jeseni.

Povezana vest:  Lista deset najprodavanijih singlova u SAD

Tako će, uz koncerte koje će održati u Nemačkoj, Švajcarskoj, Danskoj, Finskoj, Rusiji, Poljskoj, Mađarskoj i Hrvatskoj, nastupiti i u Beogradu.  Posle dužeg odsustvovanja sa scene, Šade se vratila ovog proleća i nastupila u 21 gradu pred više od 150.000 obožavalaca.

Njeni koncerti često se opisuju kao dva sata čarolije tokom kojih Šade vodi svoje obožavaoce na putovanje od jednog do drugog hita, od popularne pesme „Smooth Operator“, preko bluz balade „Jezebel“, do pesama sa njenog najboljeg albuma „Soldier of Love“.

Povezana vest:  Poznati finalisti konkursa za dodelu Nagrade Milan Mladenović 2022

Izdvojivši se po jedinstvenom zvuku, Šade je doživela ogroman uspeh na međunarodnoj sceni tokom 27 godina karijere.  Od debi albuma „Diamond Life“ 1984. do sada objavila je pet studijskih albuma, a svi su dospeli u Top 10 po Bilbordovoj listi i prodati su ukupno u više od 55 miliona primeraka. Šade i njen bend osvojili su četiri Gremi nagrade.

Povezana vest:  Album grupe Tejk Det najprodavaniji 2010. u Britaniji

Ulaznice za koncert u „Beogradskoj areni“ biće u prodaji od 31. avgusta, po cenama od 3.500 do 6.900 dinara.