Spandau Ballet – The Reformation Tour 

spanadau_balet_1Agencija Line Up i Beogradska arena glavni su „krivci“ što će Beograđani imati priliku da uživaju u muzici poznate britanske grupe Spandau Ballet, 26. februara u Beogradskoj areni. Posle 20 godina pauze, naša publika će imati priliku da na sceni vidi jedan od najpoznatijih bendova iz osamdesetih. Svi se dobro sećamo benda pod imenom Spandau Ballet jer su obeležili čitavu jednu epohu. Za samo par godina, od klupskih svirki počeli su da pune stadione po svetu. Godine 1986, u jeku najveće popularnosti, održali su koncert u beogradskoj Hali Pionir. Pamtimo ih kao jedan od najuspešnijih bendova osmadesetih, sa 25 miliona prodatih ploča, 6 multi-platinastih albuma i 23 hit singla. Krajem osamdesetih prestaju da sviraju zajedno i od tada nisu održali ni jedan koncert. 
Njihova muzika se slušala u klubovima Sohoa i Ibice, ali i na stadionskim koncertima po Evropi i Australiji. Zajedno sa drugim čelnicima novog talasa, Spandau Ballet je obeležio jednu od najvažnijih muzičkih decenija. Bili su često prisutni i dobro se provodili na svetskoj muzičkoj sceni. A onda su je tiho napustili i za sobom ostavili izuzetno muzičko nasleđe.
Sada su ponovo tu. Sa novim albumom u okviru nove svetske turneje pod simboličnim nazivom “The Reformation Tour”. Publika u Beogradu imaće prilike da uživa u pesmama čije reči i melodije dobro poznaje kao što su: True, Gold, Through the Barricades, To Cut a Long Story Short… Uz to ćemo imati jedinstvenu priliku da čujemo i pesme sa novog albuma među kojima se posebno izdvaja “Once more…”.
Karte za koncert Spandau Ballet u Beogradu mogu se nabaviti na sledećim prodajnim mestima:biletarnica Beogradske arene, Bilet servis, Eventim, Card Service kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs
Cene karata: od 1700 do 3900 RSD. 

Povezana vest:  Santana želi saradnju sa Lady Gagom i Justinom Bieberom