Gibonni-2009

Vlatko Stefanovski, Damir Urban i Maya Azucena gosti na Gibonnijevom koncertu u Novom Sadu!

Jedan od najpopularnijih i najviše nagrađivanih autora i izvodača u regionu, Zlatan Stipišić Gibonni, u organizaciji AAA produkcije održaće koncert u Velikoj sali Sportskog poslovnog centra Vojvodina – Spensa u subotu 01. oktobra 2011 sa početkom u 21 čas. Uz spektakularnu produkciju, posetioce očekuje i posebno iznenađenje – Gibonnijevi gosti će te večeri biti poznati muzičari Vlatko Stefanovski, Damir Urban i Maya Azucena!

Vlatko Stefanovski se pojavljuje kao specijalni gost na dva poslednja Gibonnijeva albuma zajedno sa muzičarima svetskog renomea kao što su Manu Katche, Pino Paladino, Toni Levin i drugi. Svoju neverovatnu tehniku sviranja gitare predstaviće, rame uz rame sa Gibonnijem 01. oktobra u Novom Sadu.

Povezana vest:  Nicki Minaj kaže da je svetlo ljubičasti karmin must have 2013

U velikoj sali Spensa, Gibonnijevoj muzici, koja predstavlja jedinstveni crossover popa i rocka, sa karakterističnim elementima mediteranskog muzičkog kolorita, svojim neverovatnim glasom doprineće i gošća, američka soul pevačica Maya Azucena. Poznata je po saradnji sa Gibonnijem na albumima „Unca fibre“ (2006), „Acoustic/Electric“ (2007) i „Toleranca“ (2010). Osim na snimanjima albuma, učestvovala je i na koncertnim i televizijskim nastupima Gibonnija. Dobitnica je dva Porina 2007. godine za pesmu godine „Anđeo u tebi“ i za najbolju vokalnu saradnju za istoimenu numeru zajedno sa Gibonnijem i Goranom Baretom.

Pisac, glumac, slikar i, kako tvrdi, neuk muzičar, Damir Urban nastupiće takođe kao Gibonnijev gost na velikom koncertu u Spensu. Harizmatični umetnik iz Rijeke široj publici najpoznatiji je po saradnji sa Gibonnijem. Oni probirljiviji ga znaju i kao frontmena kultnog hrvatskog rok benda Laufer, nakon čijeg raspada je nastavio uspešnu solo karijeru.

Povezana vest:  Hoze Gonzales prvi put u Srbiji na koncertu u Domu omladine Beograda

U okviru uspešne turneje „Toleranca Tour 2011“ Gibonni je obišao region i napunio brojne velike dvorane. Sve posetioce očekuje pravi spektakl na koncertu u Novom Sadu, koji je jedan od završnih. Pored pesama sa aktualnog albuma „Toleranca“, splitski kanautor podsetiće publiku i na svoje najveće hitove „Libar“, „Ne odustajem“, „Mirakul“, „Oprosti“, „Tempera“ i mnoge druge.

Pokazalo se da Gibonni ima vernu publiku koja ga željno očekuje budući da je u pretprodaji ostalo malo ulaznica za koncert. Ulaznice još uvek mogu da se nabave online preko sajta www.gigstix.com, na prodajnom mestu Gigs Tix Novi Sad – Pariski magazin, blagajni novosadskog Spensa, biletarnici Beogradske Arene, Doma sindikata i SC Ušće – info pultpo ceni od 1990 din (parter), 2390 din (zapad 1), 1790 din (zapad 2) i 2590 din (istok).

Povezana vest:  Mile Kekin danas objavljuje epilog albuma Kuća bez krova

Slična je situacija i sa VIP ulaznicama koje su skoro rasprodate, po ceni od 4990 dinara. Sve informacije o VIP ulaznicama se mogu dobiti putem mejla [email protected] i call centra 021/472 48 16.

Gibonni je nedavno održao i ekskluzivni koncert za regionalni MTV na vrhu jedne zgrade u samom centru Zagreba. “Nadam se da će gledaoci uživati u mom koncertu i takođe se nadam da se 1. oktobra vidimo na koncertu u Novom Sadu”, pozvao je Gibonni sve ljubitelje dobre svirke na novosadski koncert.