Fatboy Slim photo 2

FATBOY SLIM – NAJBOLJI LASERI NA SVETU U BEOGRADSKOJ ARENI 23. SEPTEMBRA

Dok se Norman Quentin Lee Cook odnosno FATBOY SLIM u svlačionici Beogradske arene u petak, 23. septembra, bude pripremao za svoj nastup, scenu će “zauzeti” DJ i producent Thomas Gandey i podići atmosferu do maksimuma

Thomas Gandey napravio je vrtoglavi proboj na DJ scenu prošle godine hitom “Mercy Hump” koji se našao pri vrhu svih top lista. Probijajući tehničke granice kako bi što više zabavio publiku, njegov DJ zaštitni znak čini miks tehna, hausa i diska.  Objavio je dva albuma, producirao za mnoge muzičare kao što su Fatboy Slim, Pacha, DJ Mag i radio odlične remikse (Radioslave, Carl Craig, Editors, The Temper Trap, Grace Jones, Alphabet i dr.). Gandey redovno nastupa na Ibici i u klubu Razzmatamm u Barseloni i ide na turneje po Evropi, SAD-u; Australiji, Kanadi, Aziji, Indoneziji i Japanu. Često nastupa sa muzičarima kao što su Chemical Brothers, Underworld, Fatboy i dr.

Povezana vest:  Nina Badrić na probama

Thomas Gandey neće biti jedino iznenađenje za publiku u Beogradskoj areni, 23. septembra. Naime, Fatboy specijalno za prostor arene sprema izuzetan svetlosni doživljaj. Najnoviji laseri u raznim bojama koji do sada nisu viđeni ni na jednom događaju u našoj zemlji, dolaze specijalno za ovu priliku iz Amerike. Kako bi njihovo dejstvo bilo impresivno, potrebno je da u sali kao i u prostoru iza bine, bude totalni mrak. Jedina svetla koja su dozvoljena jesu pokazatelji izlaza u slucaju opasnosti. U kombinaciji sa dim mašinama, ovi laseri stvaraju neverovatne efekte. Bina je visoka dva metra, a na njoj su i dodatni podijumi sa opremom.

Povezana vest:  Boris Novković održao nezaboravan koncert u Maestralu

Norman, alias Fatboy, na poprilično duhovit način u svojoj listi zahteva zamolio je da, pošto je stalno odsutan od kuće, svlačionica bude “seksi” i udobna sa “cool” nameštajem i dekoracijom u kome može preovlađivati boja lešnika. Takođe, navodi da su lampe i prigušena svetla “njegovi prijatelji” i da im treba dati priliku da postanu i “naši prijatelji”. Obavezno se mora naći i 6 navijačkih truba na gas kojima će podizati atmosferu na nastupu i nezaobilazan su deo izvođenja ali i nešto “domaće” što će ga zabavljati dok čeka svoj izlazak na scenu.

Više vrsta vode, prirodnih sokova, energetskih pića, domaće pivo, organsko voće, razne vrste sireva, domaći pekmez, punomasno mleko, energetske čokoladice, čaj i kafa u “pravim” šoljama (nikakva plastika i papirni tanjiri) jer nisu “klovnovska trupa” već su svi “dresirani i pripitomljeni”. Za kancelariju produkcije nema zahteva, izuzev za dobrim internetom koji ne sme biti  usporen jer neko “smanjuje protok gledajuću finale podvodnog pravljenja korpi od pruća”! A što se tiče hrane i pića, sve što im bude potrebno “ukrašće” iz izvođačeve garderobe…

Povezana vest:  Lijam Galager: Zauvek završeno s Oejzisom

Fatboy Slim obećava više od 2 sata odličnog nastupa, a pored Thomas-a Gandey-a, imaće i domaću podršku. Od 20h nastupaće MKDSL, zatim Thomas Gandey da bi nešto pre 23h na scenu izašao Fatboy Slim. Posle Fatboya, nastupiće Igor Garnier.

Ulaznice po ceni od 2490 dinara mogu se naći na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće” Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Dom sindikata, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets,rs, www.eventim.rs.