Dubioza_Kolektiv_Making_Money

Dupla MTV premijera: Dubioza kolektiv „Kokuz“ i Gušti „Hoču neču“

U ponedeljak, 10. septembra u 20:00, MTV donosi dve regionalne premijere! Nove spotove će predstaviti Dubioza kolektiv, ovogodišnji nominovani bend za MTV Best Adria Act nagradu i slovenčki muzičar Gušti.

Početkom septembra u Sarajevu je snimljen novi spot bosanskohercegovačkog benda Dubioza kolektiv za pesmu „Kokuz“. Snimanje je trajalo dva dana na više lokacija u gradu, od kojih je „najatraktivnija“ javni gradski WC. Video je urađen u produkciji agencije Fabrika, režiju potpisuje Salem Kapić, a direktor fotografije je Erol Zupčević. Ista ekipa radila je spotove za „Ovo je zatvor“ i „Valter“.

Povezana vest:  EUROSONG 2012, Nina Badrić predstavlja Hrvatsku sa pesmom Nebo

„Posle dva spota za pesme „Vidi vidi vidi“ i „Valter“ i oko 200 koncerata u regiji i u Evropi koji su promovisali album „5 do 12“, snimili smo video za pesmu „Kokuz“. Ovu pesmu smo odabrali jer od prvog koncerta ljudi na nju fantastično reaguju, a i zbog toga što je posle „Blam“-a „najklikovanija“ na youtube-u“, izjavili su članovi Dubioze.

Povezana vest:  Dejan Cukić gost Bajage i Instruktora

U ponedeljak će premieru doziveti i novi Guštijev spot „Hoču neču“, koji konačno najavljuje i album. Na njemu će se naći i prethodni singli „Igra i Sijene“, koji ste takođe premijerno mogli da vidite na MTV-ju.

U spotu se pojavljuju brojne kopije različitih Guštija – on svira različite inštrumente, žonglira, pušta vatrene petarde, vozi biciklu… Gušti kaže: ‘Snimanje je bilo apsolutno zabavno i komično, zato očekujem i takav  rezultat – nagruvanu stvar, gde će se sva ova zabava videti’.

Povezana vest:  Ejmi Vajnhaus na vrhu britanske liste albuma

Spot „Hoču neču“ ponovo potpisuje Benjamin Production ekipa, a kako izleda finalni proizvod pogledajte u ponedeljak, 10. septembra u 20:00, na MTV kanalu i MTV.RS!