Red Bull Music Academy Radio Night supported by Vip

tiefscwarz2Najveća muzička radionica po prvi put u Srbiji predstavlja Red Bull Music Academy Radio Night supported by Vip, projekat u sklopu kojeg će od marta do maja u Beogradu nastupiti četiri svetski poznata DJ-a.
Red Bull Music Academy je platforma za sve one koji oblikuju našu muzičku budućnost i mesto na kojem se obnavlja kreativna energija i gradi globalna mreža istomišljenika koji sarađuju stvarajući novu muziku. Učesnici i predavači su muzički producenti, inženjeri, instrumentalisti, DJ-evi, pevači, kompozitori i aranžeri, svi povezani svojim inspirativnim impulsom za muzičkom inovacijom. Red Bull Music Academy već četvrtu godinu za redom u Srbiji raste i proširuje svoje aktivnosti. 
Vip mobile kao partner Red Bull Music Academy želi da doprinese promovisanju savremenih muzičkih trendova podržavajući projekat koji je pokretač komunikacije među ljudima koje povezuje muzika.  
Pre pet godina, Akademija je dobila još jedan muzički segment. Naime, radi se o Red Bull Music Academy Radiju koji je pokrenut sa ciljem da emituje najfiniju muziku različitih muzičkih pravaca. Trenutno je slušan u preko 50 zemalja i postao je jedan od najslušanijih online radio stanica u celom svetu.
U želji da prikažemo jedan mali deo tog muzičkog spektra, u Beograd nam dolaze renomirani svetski izvođači, DJ-evi koji profiliraju najfiniji elektronski zvuk, producenti koji su itekako poznati široj publici.
Koncept je zasnovan na nastupima 4 vrhunska svetska DJ-a pod sloganom Red Bull Music Academy Radio Night supporetd by Vip.

Povezana vest:  Zvezda Exita Alice Merton posle indi-rok himne "No Roots" ima novi hit!

Sva četiri dešavanja će biti održana u Domu Omladine, a raspored i izvođači su sledeći:

1. 13.03 Tiefschwarz, Gramophonedzije
2. 09.04 Adam Freeland
3. 01.05 Hernan Cattaneo, Sevdah Baby
4. 22.05 Roni Size & Mc Dynamite

„Umetnost kreiranja dobre buke” u okviru Red Bull Muzičke Akademije nastavlja se 25. juna projektom u Beogradskoj Filharmoniji gde će gosti predavači Ivan Tasovac, Marko Milićević – Gramophonedzije i specijalni gost – kreatori klasične, filmske i elektronske muzike pokušati da naprave spoj ova tri muzička pravca. 
Svi zainteresovani mogu prisustvovati ovoj radionici, a u koliko žele da se prijave za učešće na svetskom finalu, sve što je potrebno jeste da popune i pošalju prijavu zajedno sa svojim radom. Komisija sastavljena od renomiranih svetskih muzičara odabraće 60 polaznika iz celog sveta koji će prisustvovati završnoj svetskoj radionici gde će imati priliku da se druže i rade sa svetski poznatim muzičarima, producentima, DJ-evima… 
Ekskluzivni partner Red Bull Music Academy Radio Night projekta je kompanija Vip mobile a medijski partneri su MTV, Blic, 24 sata i Radio B92.

Povezana vest:  ZBOG VELIKOG INTERESOVANjA PUBLIKE NOVI KOMPLETI ULAZNICA ZA 31. BEOGRADSKI DžEZ FESTIVAL!