depeche_mode_1 

MTV World Stage: Depeche Mode u petak, 18. novembra samo na MTV-ju!
 
Ovog petka, 18. novembra od 21:00 pogledajte ekskluzivni snimak koncerta jednog od najuspešnijih elektronskih bendova svih vremena – Depeche Mode.
Tokom 135 koncerata u 40 zemalja na turneji Tour of the Universe, Dave Gahan, Martin Gore i  Andrew Fletcher nastupili su pred milionima oduševljenih fanova. Njihov epski put oko sveta je jedna od najuspešnijih turneja benda, na kojoj je prezentovan materijal izuzetno impresivne 30-godišnje karijere.
MTV World Stage vam  sada pruža šansu da uživate u ovom nesvakidašnjem nastupu, jednih od najinovativnijih izvođača našeg vremena. Depeche Mode su prodali preko 100 miliona kopija albuma, a u svojoj karijeri su snimili 12 studijskih albuma i važe za jedan od najuticajnijih sastava u istoriji popularne muzike sa armijom posvećenih fanova. Do sada su svirali pred preko 30 miliona ljudi širom sveta i uticali su na izvođače kao što su Linkin Park, Pet Shop Boys, The Killers, Hurts, Coldplay, Editors, Derrick May, Deftones, Kevin Saunderson i mnogi drugi.
Sa putovanja univerzumom, uživo iz Barselone, predstavljamo vam MTV World Stage – Depeche Mode.
Povezana vest:  X FACTOR ADRIA 2015, Ekskluzivne fotografije, zavirite u „Kuće sudija"!