amywinehouse2011

EKSKLUZIVNA MTV PREMIJERA

AMY WINEHOUSE „OUR DAY WILL COME“

 

„Our Day Will Come“ je još jedan singl koji će se naći na posthumnom albumu legendarne britanske soul dive  i predstavlja regge obradu hita iz 1963. koju u originalu izvodi Ruby & The Romantics. Amy je ovu pesmu snimila kada joj je bilo samo 18 godina, ali je već tada jasno pokazala neverovatan talenat koji je posedovala. Za spot su iskorišćeni materijali sa živih nastupa ove talentovane pevačice, delovi prethodnih muzičkh spotova i snimci intimnih momenata iza scene.

Povezana vest:  Mladi violončelisti "2Cellos" u Beogradu 28. decembra

Na posthumnom albumu ‘Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures’, koji je najavljen za 5. decembar, naći će se pesme snimljene za treći album na kojem je pevačica radla neposredno pred svoju smrt, neobjavljene pesme sa prethodnih izdanja, alternativne verzije starih pesama kao i neke obrade. Nedovršene materijale su završili njeni dugogodišnji saradnici Mark Ronson  i producent Salaam Remi. Inače, po jedna funta od prodaje svake kopije albuma ‘Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures’ biće donirana Amy Winehouse Fondaciji koju je pevačicin otac osnovao u njenu čast, a koja za cilj ima pomaganje drugim zavisnicima.

Povezana vest:  Ove srede u MTV Express –u makedonski bend Eye Cue

Nakon dueta sa Tonyjem Bennettom „Body & Soul“ i saradnje sa njujorškim reperom i prijateljem Nasom u numeri „Like Smoke“, sada možete da uživate u još jednoj pesmi Amy Winehouse koju vam MTV premijerno prikazuje ove srede tačno u podne.

Amy Winehouse „Our Day Will Come“

Sreda u 12:00