IMG_2129

Haris Džinović nastupa 25. decembra u Sava centru

 

Posle fantastičnog nastupa sa španskom divom Monserat Kabalje, Haris Džinović će 25. decembra održati solistički koncert u Sava Centru. Baš na velikoj sceni poznate koncertne dvorane na Balkanu, Haris je pre dve decenije započeo svoju solističku karijeru. Stidljivo najavljivan koncert pretvorio se u trijumf vrhunskog izvođača i umetnika. To je bio i početak velike karijere u kojoj su usledili koncerti širom bivše Jugoslavije i sveta, ali i nezaboravni hitovi koji su obavezni deo repertoara gde god da se uživa uz muziku.

Povezana vest:  Humanitarni koncert u čast Dragoljuba Đuričića u Ateljeu 212

Krajem osamdestih snimio jedan od najboljih albuma svih vremena. Rešivši da se posveti komercijalnijim pesmama, on i dalje ne odstupa od svog pravila da pesme moraju biti kvalitetne i jednostavne, ali ih  on svojom interpretacijom dovodi do savršenstva .Tako je napravio desetine hitova koji traju vec dvadeset i vise godina. S obzirom na nesumnjiv talenat i preokupiranost muzikom, Haris je svestran umetnik, pevač, instrumentalista i kompozitor. Njegove pesme vole sve generacije, a dokaz je publika na njegovim koncertima i cele porodice koje dolaze da uživaju uz svog omiljenog pevača.

Povezana vest:  Britanski savet podržao banjalučki festival

Haris je trijumfovao i u Areni 2009. godine kada je pred prepunom dvoranom predstavio nove hitove sa albuma  Magic. Sada, dve decenije kasnije od prvog koncerta vraća se na veliku scenu Sava Centra, na mesto gde je počeo, da u specijalnoj atmosferi napravi koncert za nezaborav.

Harisova matična kuća Music Star Production sve posetioce povodom velikog jubileja nagradiće njegovim albumom Magic. Ovaj događaj sezone nikako ne smete propustiti i dozvoliti da spektakl prođe bez vas.

Povezana vest:  Who See nakon dvogodišnje pauze objavili novi spot

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajnama Sava Centra i Kulturnog Centra Beograda, po cenama od: 1700, 2000 i 2300 dinara. Koncert počinje u 20 časova.