trkulja foto1-2

Trkuljа predstavlja “Koncert za bebe i decu” u Ušće šoping centru!
 
Naš poznati muzičar i multinstrumentalista Slobodan Trkulja održaće 10. decembra besplatan mini koncert u Ušće šoping centru, kao promociju za predstojeće “Koncerte za bebe i decu”.
Da podsetimo, Slobodan Trkulja i Balkanopolis centar za modernu tradiciju, organizuju seriju dečijih koncerata pod sloganom “Trkuljina muzika – za kreativni razvoj beba i dece”.
Na polusatnom nastupu koji će održati u subotu, 10. decembra u 15.30h u okviru „Ušće Štark Čarobnog grada“ Trkulja će premijerno predstaviti deo onog što očekuje roditelje i decu na njegovim specijalnim bebi/dečijim koncertima u Beogradu i Novom Sadu.
Trkulja, koji je svetski poznat po svom glasu, kreativnosti i sviračkom umeću, pripremio je šezdesetominutni program kojim će povesti bebe i decu na nezaboravno muzičko putovanje. Naši najmlađi će imati jedinstvenu priliku da uživaju u muzici i specijalnim kompozicijama našeg umetnika bliskih njihovom senzibilitetu. Koncerti će biti održani u Beogradu i Novom Sadu, i to u odvojenim terminima za bebe do 3 godine i decu od 4 do 12 godina.
Koncerti u Beogradu održaće se u Amfiteatru Sava Centra, 15. i 21. decembra, i to za bebe do 3 godine u 15h, a za decu od 4-12 godina u 19h.
Koncerti posvećeni malim Novosađanima održaće se u “Čudo sali za džudo” u Spensu, 17. i 24. decembra, isto u terminima od 15h za bebe do 3 godine, a od 19h za decu od 4 – 12 godina.
Trkulja će na koncertima svirati na jermenskom duduku, klarinetu, tamburi, kavalu, fruli, klaviru, gitari i naravno pevati. Takođe, demonstriraće umeće sviranja na dečijim igračkama koje će biti deo instrumentarija ali isto tako i flašicama, čašicama i kućnim rekvizitima na kojima njegova jednogodišnja ćerkica voli da “svira”.
Trkuljini „Koncerti za bebe i decu“ su jedinstveni i po svom stilu i tematici. Radost sa kojom Trkulja stvara muziku se lako prenosi na najmlađe i oslobađa dečiju kreativnost i spontanost, a kako će to sve izgledati na koncertima roditelji i deca će moći lično da se uvere u polusatnoj uvertiri u Ušće šoping centru u subotu 10. decembra u 15.30h.
Broj mesta na “Koncertima za bebe i decu” je ograničen.
Ulaznice su u prodaji po ceni od 600 dinara, za koncerte u Beogradu ulaznice se mogu kupiti na blagajni Sava centra, PC Ušće, blagajni Beogradske arene i Bilet centru, a za koncerte u Novom Sadu ulaznice se prodaju na blagajni Spensa, Gigstix store i knjižari Vulkan u Merkatoru.
Povezana vest:  Zayn Malik odlučio da napusti twitter zbog hejtera