Photo_T.H.E (Th_300CMYK

Ekskluzivna MTV Premijera: Will.i.am ft. Jennifer Lopez &Mick Jagger – T.H.E. (The Hardest Ever)
 
MTV i Universal Music sa ponosom predstavljaju ekskluzivnu premijeru novog videospota za numeru „T.H.E. (The Hardest Ever)“, na kojoj su snage udružili Will.i.am, Jennifer Lopez i Mick Jagger. Zato budite uz MTV ove subote, 17. decembra u 12:00!
Numera „T.H.E. (The Hardest Ever)“ najavljuje četvrti solo album Will.i.am-a, koji će nositi naziv #willpower. Početkom meseca, Will.i.am je tvitovao sledeće: „Video za pesmu T.H.E. (The Hardest Ever) je nešto najbolje što sam do sada uradio! Ne mogu da dočekam da moji fanovi vide novi spot.“
Scenogafiju koju je Will.i.am odabrao za svoj novi video čini avionska pista i brojna prevozna sredstava kojima se muzičar kreće, nailazeći pritom na bilborde sa kojih nas pozdravlja Jennifer Lopez sa svojom deonicom numere. Brza vožnja po pisti rezultira poletanjem u svemir, gde se kroz kosmičku prašinu pomalja lik Mick Jaggera, čiji se vokal takođe pojavljuje u ovoj pesmi.
Sve češće pojavljivanje Will.i.am-a, originalnog člana sastava The Black Eyed Peas, u solo vodama, poteglo je temu o pauzi u stvaralaštvu ovog neobičnog benda: „Projekat The Black Eyed Peas postigao je ogroman uspeh..mnogo veći od onog kojem smo se u početku nadali. Međutim, ova činjenica ne mora da bude garancija i mom solo uspehu! Iz tog razloga, prva numera sa novog albuma i nosi naziv The Hardest Ever – put do samostalnog uspeha jeste težak, a radnja spota upravo i govori o preprekama na koje svakodnevno nailazim“ – izjavio je Will.i.am. Zvanična objava novog albuma #willpower zakazana je za 2012. godinu.
Povezana vest:  Koncerti Ane Popovića i Atheist Rap i live nastup Octave One ovog vikenda u Barutani