Jessie-J-Nobodys-Perfect

Regionalna TV Premijera: Jessie J  – Domino, subota, 31. decembar, u 12:00
 
Čast da zatvori sezonu ekskluzivnih regionalnih TV premijera pripala je mladoj i talentovanoj britanki Jessi J. Ove subote, 31. decembra u 12:00 pogledajte njen novi spot za numeru „Domino“, koju vam MTV i Universal Music sa ponosom predstavljaju.
Na samom zalasku godine, koja joj je donela svetsku slavu i priznanje, britanska pop zvezda u usponu Jessie J rešila je da fanove obraduje još jedinim videospotom! Ovog puta izbor je pao na singl „Domino“, numeru koju je Jessie plasirala u javnost pre više od tri meseca i to baš na dodeli MTV VMA nagrada, kada je u ulozi „kućnog izvođača“ nastupila sa polomljenom nogom u gipsu. Ova pesma naći će se u okviru reizdanja svog albuma prvenca Who You Are. Produkciju ovog osveženog izdanje potpisuje Dr. Luke, poznat po svojoj dosadašnjoj saradnji sa Katy Perry, Britney Spears i Rihannom. Spot za numeru „Domino“ obiluje intenzivnim kadrovima i jarkim bojama, a ekscentrično odevena pevačica se savršeno uklapa u ovu živopisnu atmosferu. „Domino“ je još jedan rediteljski poduhvat norveškog fotografa Ray Kay-a, javnosti jako dobro poznatog po saradnji sa Justinom Bieberom na spotu za numeru „Baby“, kao i na videu za „Poker Face“ u izvođenju Lady Gage.
Jessie J već ima velike planove za 2012. godinu – naime, uskoro je čeka učešće u popularnom šou The Voice UK, gde će imati ulogu trenera i mentora učesnicima koji žele da ostvare pevačku karijeru.
Povezana vest:  Prvi solo nastupi Noela Galagera u martu