nickelback

Nickelback: Nismo u trendu i nije nas briga
 
Pevač kanadskog rok benda „Nickelback“ (Niklbek) Čad Kruger izjavio je da njegova grupa ne želi da „juri“ Lejdi Gagu ili Kejti Peri i prati trendove kako bi bili slušani, preneo je danas AP.
Pesme kanadskog benda su prethodnih godina bile među 40 najslušanijih u Americi, i bez obzira što danas dominira dens muzika, oni ne planiraju da se prilagođavaju kako bi povratili nekadašnji uspeh.
-Ne gledamo šta popularni izvođači rade. Ne jurimo Lejdi Gagu ili Kejti Peri. Oni odlično rade to što rade, a mi radimo to što radimo – istakao je Kruger.
-Ne postoji osoba koja bi rekla “Nickelback“ je u trendu. Nismo i zaista nas nije briga – dodao je on.
Kanadski sastav – koji čine i Krugerov brat Majk (bas gitara), gitarista Rajan Piki i bubnjar Daniel Ader – magazin „Bilbord“ nominovao je za grupu decenije, a njihov hit „How You Remind Me“ iz 2001. proglašen je rok pesmom decenije.
Njihov sedmi album „Here and Now““ nedavno je debitovao na drugom mestu „Bilbord“-ove liste najboljih 200 albuma, a Kruger kaže da ključ njihovog i uspeha svakog benda leži u „ljubavi između članova grupe“.
-Možemo da nabrojimo 1.000 bendova, odličnih bendova, koji nisu prošli test vremena, jer se članovi unutar sastava jednostavno nisu slagali – primetio je Kruger.
Povezana vest:  SHUFFLE POBEDNICI DEMO MASTERS TAKMIČENjA u DOMU OMLADINE BEOGRADA