jason_derulo_povredaDžejson Derulo polomio pršljen na vratu, turneja otkazna

Džejson Derulo je tokom nastupa u četvrtak prilikom izvođenja akrobacija na sceni doživeo prilično ozbiljnu povredu koja ga je primorala da otkaže turneju. Tokom probe za nastup na njegovoj Future History svetskoj turneji, pokušao je da izvede akrobatski skok, ali ga je to skupo koštalo jer nije uspeo da da dočeka na noge. Pao je na vrat, a rezultat je fraktura iliti prelom vratnog pršljena.

Povezana vest:  Pokrenuta tužba protiv Tejlor Svift

Kako bi smirio fanove Džejson se oglasio o incident: – Svi mojim fanovima koji su planirali da dođu na neki od koncerata u sklopu Future History turneje, moram da kažem da me bol što sam vas iznenverio mnogo više pogađa od onog koji trpim zbog povrede. Svi mi mnogo značite i molim se za što brži oporavak kako bi vam sve nadoknadio u bliskoj budućnosti.

Povezana vest:  DNCE I JONAS BLUE STIŽU NA ISLE OF MTV MALTA 2017

Kako bi pokazao da situacija nije toliko strašna Derulo je na twitter  okačio fotografiju na kojoj je sa kragnom za vrat i napisao: –  Polomio sam vrat izvodeći gimnastiku i akrobatiku za turneju! Uvek se trudim da pomerim granice zbog vas! Kako vam se sviđa moja nova oglica?;).

Iako sada sve deluje sjajno, kako javlja Hollywood Reporter, situacija je bila mnogo strašnija. Naime pevač hita “It Girl” je bio tako blizu da ostane paralizovan zbog jednog pogrešnog koraka!

Povezana vest:  Steve Bug uz duo Benoit & Sergio 28. septembra u Beogradu!

Posle ukazane pomoći, otpušten je iz bolnice, a kragnu će morati da nosi nekoliko meseci.

PHOTO: JASON DERULO TWITTER