Christina Aguilera

Christina Aguilera u emsiji Behind The Music
 
U petak, 20. januara u 19:40h, u novoj epizodi serijala Behind the Music osvrnućemo se na život i karijeru Christine Aguilere – seksi, drske dive koja je zagospodarila pop scenom početkom milenijuma.
Christina će otkriti da njen put do slave nije bio lak. Iako je imala detinjstvo puno zlostavljanja, ova prirodno talentovana pevačica je pratila svoj san da postane zvezda, započinjući karijeru sa svega 6 godina. Istrpela je zlobna zadirkivanja od strane ljubomornih đaka iz svog razreda nakon što je dobila ulogu u Mickey Mouse Clubu, uz Justin Timberlakea i Britney Spears. Ali serija je bila otkazana što je na tren zaustavilo njenu karijeru. Kao starija tinejdžerka, postala je superzvezda preko noći, sa svojim hitom Genie In A Bottle. Ali kaže da se borila protiv izdavačke kuće koja je želela da joj kontroliše imidž. Na kraju je stvorila svoj novi izgled, za neviđeno seksualan i kontraverzan album Dirrty. Ali dok je rasla pred našim očima, njena druga strana je počela da isplivava na površinu. Pošto se borila sa potisnutim emocijama iz svog detinjstva, Christina je upala u duboku depresiju. Moćna balada Beautiful, koju je napisala Linda Perry, dozvolila joj je da isprazni i otkrije veliki deo bola koji je trpela čitavog života. Pesma je bila ogroman hit koji je definisao njenu karijeru. A album Stripped je postao globalni fenomen. Na kraju, Christina je pronašla čoveka svojih snova, jednog od direktora izdavačke kuće, Jordan Bratmana, i ponovo pronašla put do sreće. U njenom životu je sve došlo na svoje mesto s rođenjem njenog sina Maxa, 2008.
Nakon pauze, eksplodirala je ponovo na sceni sa svojim albumom Bionic i kontroverznim spotom, Not Myself Tonight.
Osim Christine, u emisiji Behind the Music, videćete intervjue s njenom majkom Shelly Kearns, sada već bivšim mužem Jordan Bratmanom, Justin Timberlakeom, Lindom Perry, Sia-om, Ron Fairom, DJ Premiere-om, Herbie Hanckockom i još nekim izvođačima.

 

Povezana vest:  Rijana snimila duete sa Krisom Braunom i Eminemom