Massimo 01

MTV TakeOver: Massimo
 
Ovog petka, 20. januara u 20:30, pogledajte novo izdanje emisije MTV TakeOver u kojoj će poznati muzičar Massimo Savić predstaviti svojih omiljenih pet spotova uz priču o tome kako su oni uticali na njega i njegovu karijeru.
Massimo je svoju karijeru započeo davne 1983. godine, kao vođa legendarne new wave/pop grupe Dorian Gray, sa kojom izdaje album Sjaj u tami, a dve godine kasnije i drugi album Za tvoje oči.
Nakon razlaza grupe, započinje uspešnu solo karijeru. U tom periodu objavljuje 4 albuma, a zatim pravi zaokret u karijeri okrećući se art pop i rock projektima, poput albuma na engleskom jeziku Elements i kao vokal u grupi Metal Guru. Tokom 2004. i 2006. godine objavljuje albume Vještina 1 i Vještina 2 na kojima obrađuje klasike jugoslovenskog popa i roka, a 2008. godine i album Sunce se ponovo rađa. Spot za numeru „Iz jednog pogleda“ premijerno je prikazan na kanalu MTV-ja, a u ponedeljak, 23. januara, MTV će premijerno prikazati i novi spot Massima Savića, za numeru „Dodirni me slučajno“.

 

Povezana vest:  Show visoke energije STOMP ponovo u Srbiji!