Eva_Braun_1

DAN ZALJUBLJENIH UZ EVU BRAUN
 
Posle sjajnog koncerta nedavno održanog u prepunoj sali  „Amerikana“ Doma omladine Beograda, Eva Braun će još jednom izaći pred beogradsku publiku, u nešto drugačijem stilu.
U utorak 14. februara Eva Braun će nastupiti u Gun Clubu poluakustično. Pored standardnog repertoara sviraće i nekoliko pesama koje  su do sada retko izvodili na koncertima, neke koje nikada nisu bile deo koncertnog repertoara, ali i neke potpuno drugačije verzije hitova koje redovno izvode. Jednom rečju, Eva Braun priprema program samo za muzičke sladokusce i prave fanove.
,, Beše ovo javni čas svima koji žele da izvode pop muziku na srpskom“ i „Eva Braun je stavila znak jednakosti između pop muzike i umetnosti“ (Vladimir Skočajić, B92) samo su neki od utisaka sa prošlogodišnjeg nastupa Eve Braun održanog na isti praznik na istom mestu. Sudeći prema iskustvima publike sa prethodnog Dana zaljubljenih za koji se tražila karta više, biće ovo jedan od događaja koje ne treba propustiti.
Preptrodaja ulaznica počinje u ponedeljak 23. januara. Karte će moći da se kupe u kafeu Šikarica (Skadarska 22) po ceni od 800 dinara. Ukoliko ih ostane, na ulazu u klub, na veče događaja, cena će iznositi 1.000 dinara.

 

Povezana vest:  NOVI SINGL pocket palma "ima nema nas"