Sven Väth u Beogradu

sven_vatLegendarni nemački DJ Sven Väth dolazi u Beograd 10. aprila na žurku Sound of the 10th Seasson na kojoj My Bel predstavlja The Best Of Dance Arena. Jedan od najboljih svetskih didžejeva, Sven Väth, nastupiće u Beogradu u okviru svoje aktuelne turneje The Sound of the 10th Season World Tour 2010.
My Bel Dance Arena, druga po velicini bina na Exitu, više puta je proglašavana za najbolji dens prostor u Evropi, a zagrejaće nas nastupom harizmatičnog velikana elektronske scene za svoje novo izdanje.
Poznata kao jedna od najboljih u Evropi, ako ne i na Planeti, Dance Arena je otvorila svoju drugu dekadu impozantnim spiskom imena i najavila novo uzbudljivo izdanje. Svake godine 20 000 ljudi dočekuje zoru na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi, uz najbolja imena svetske elektronske scene. Ove godine, uigravamo se za Dance Arenu u aprilu u Beogradu.
Pre tri godine Svenov frankfurtski klub Cocoon proglašen je za najbolji klub na svetu u izboru Mix Maga a njegov trijumfalni pohod na najekskluzivnije planetarne destinacije ne prestaje i beleži jubilarnu desetu sezonu – Cocoon i Sound of The Season turneje su definitivni sinonimi za top clubbing: vrhunsku muziku i vrhunsku atmosferu. Od Frankfurta preko Londona, Ibice, Sao Paola i Tokija, harizmatični Sven Väth sa svojim gostima privlači hiljade posvećenika elektronske muzike. Nakon rasprodatih nastupa u Beogradu u novembru 2007. i martu 2009. koji su u mnogim anketama proglašeni za clubbing događaje godine kao i nastupa za pamćenje na Exitu u julu 2008, Beograd je ponosan da uz nekoliko svetskih metropola ima kontinuitet i ekskluzivnu rezidenturu Svenovih zurki.
Exit će svojim fanovima koji su već kupili ulaznice za festival, omogućiti da kupe ulaznicu za ovaj parti po posebnoj promotivnoj ceni od 790 dinara. Prodaja promotivnih ulaznica počinje u sredu 3. marta putem Gigstix.com.
Redovna prodaja ulaznica počinje 15. marta, a cena ulaznica iznosiće 1290 dinara, dok će na dan nastupa ulaznice koštati 1990 dinara. Ulaznice ćete moći da kupite u Gigstix prodavnicama u Supermarketu u Beogradu i u Pariskom magazinu u Novom Sadu.
Dakle, My Bel predstavlja The Best Of Dance Arena – Sven Väth / Sound of the 10th Seasson, subota, 10. april, Belexpocentar (bivši Expo centar), Beograd.

Povezana vest:  Cotton Pickers u Beogradu neposredno pred početak snimanja albuma