dulce_maria_promo_2010

Dulce Maria: Obožavam svoju slobodu!

 

Meksička pevačica i glumica uradila je intervju u kojem govori o svojim planovima za 2012. i drugom samostalnom albumu.

-Moj prvi album je bio strašno važan, pisala sam pesme za njega i radila spotove prema sopstvenim idejama – otkriva Dulce u intervjuu za SemanaNews.

-Želim da se predstavim onakvom kakva jesam. Kad je reč o pesmama, svaka od njih ima nešto što mi se dopada. Nekad su one moje a nekad ih komponuju drugi, ali ću snimiti samo one u kojima se prepoznajem. Obožavam svoju slobodu.

Povezana vest:  Jermenija pobedila na Dečjoj Pesmi Evrovizije, Sonja Škorić treća

Dulce Maria ističe koliko su joj važni fanovi i zato uvek koristi priliku da se sretne s njima. “Uvek je prijatno biti okružen ljudima – rekla je i nastavila: -Moj novi album biće veliki izazov, pa se zbog toga fokusiram na muziku i odustajem od glume.

Kad je reč o duetu s Joe Jonasom na jednoj ceremoniji dodele nagrada, mlada Meksikanka ističe da je to bilo sjajno iskustvo.

Povezana vest:  HLADNO PIVO I GOBLINI NA 15. BELGRADE BEER FESTU

-Bila je to čast za mene, jer su tražili devojku koja će predstavljati Latinsku Ameriku. Pevali smo na engleskom i španskom.

Dobro je poznato i kako je Dulce Maria nećaka slavne slikarke Fride Kahlo, što joj jako prija.

-Velika je čast što imam njene krvi u sebi, to me insipiriše. Neverovatno je kako kad osoba umre, njena dela postaju besmrtna. Ja se bavim muzikom, ali se nadam da ću postići ono što i ona – zaključila je.

Povezana vest:  Ulaznice za YUNGBLUB su u prodaji!