Selena-Gomez-Who-Says-video

Selena obradovala neizlečivo bolesnu tinejdžerku
 
Trinaestogodišnja tinejdžerka Hana Hvang, koja boluje od retkog neizlečivog genetskog poremećaja, ostala je zapanjena nakon što je u svojoj bolničkoj sobi ugledala svoju omiljenu zvezdu, glumicu i pevačicu Selenu Gomez.
Selena ju je posetila u dečjoj bolnici u Los Anđelesu nakon što joj se obratio, voditelj Rajan Sikrest i rekao joj za njenu obožavateljku.
-Selena je moj heroj – rekla je Hana. Ni Selena nije na nju zaboravila. Ove nedelje na twitteru je postavila fotografije na kojima su Hana i ona.
-Hana je jedna od najneverovatnijih ljudi koje sam srela. Volim te, Hana – napisala je Selena ispod slike.
Hana Hvang kaže da je sanjala o susretu sa Sel, a njena pjesma ‘Who Says’ davala joj je snagu tokom lečenja. Reči pesme ‘Nisam kraljica lepote, to sam samo lepa ja. Imaš pravo na lepi život’, posebno su uticale na ovu 13-godišnjakinju.
Inače, Hana boluje od retkog neizlečivog genetskog poremećaja, progerije, koja uzrokuje da deca u dobi od osam godina do deset puta brže stare od prosečne osobe. Bolest je retka, a u SAD-u je od nje obolelo desetak dece koji u proseku dožive do 13 godina, a neki i do 21 godinu.
Smrtonosni poremećaj prouzrokovan je mutacijom u genu, a deca rođena s tom bolešću počnu stariti već u od 18. do 24. meseca. Znakovi bolesti uključuju gubitak telesne težine i kose, koža stari, dolazi do ukočenosti, imaju bolesti srca i moždane udare.
Povezana vest:  Marčelov rođendanski koncert u SKC-u sa zombijima