exit1_2012

Pridruži se Exit trajbu!

Exit Festival ove godine predstavlja novine u okviru Exit trajba, programa koji okuplja na hiljade najvernijih fanova festivala, prepoznajući i vrednujući njihovu neverovatnu podršku i ohrabrujući nove članove da se već od danas registruju i steknu brojne pogodnosti u 2013. godini.

Na ovaj način Exit festival razvija značajan projekat koji će uz brojna iznenađenja, zanimljive materijale i poklone značiti mnogo više od jednostavne ponude ulaznica za festival po najpovoljnijim cenama.

„Već smo ostvarili saradnju sa mnogobrojnim prijateljima festivala s ciljem da Exit svrstamo u najbolje evropske manifestacije. Ovo je samo početak. U budućnosti ćemo nastojati da, zajedno sa partnerima i sponzorima, pružimo članovima Exit trajba zaista posebno i uzbudljivo iskustvo“, izjavio je Bojan Bošković, generalni menadžer Exit festivala.

Povezana vest:  Ron Carter - najtraženiji kontrabasista dolazi u Niš

Šta dobijaju članovi Exit trajba 2012.?

-Najjeftinije ulaznice za festival sa popustima do 60%

-Mogućnost korišćenja VIP ulaza na festivalu

-Piće dobrodošlice na festivalu

-Paket dobrodošlice

-Pristup VIP baru na festivalu

-Vodič kroz Novi Sad, koji će sadržati informacije o popustima i interesantnim mestima u Novom Sadu

-Tekuće promotivne ponude za festival, putovanja i popuste

Povezana vest:  Tejlor Svift zaradila više od Pita i En Hatavej zajedno

Svi koji su u promotivnoj Tribe akciji kupili ulaznicu za Exit festival 2012. postaće automatski i članovi Exit trajba i uživati navedene pogodnosti. Oni koji žele da se pridruže trajbu za 2013. godinu sve informacije o načinu učlanjivanja mogu pronaći već od danas na www.exitfest.org/tribe.

Kao jedan od najboljih muzički festivala u Evropi, Exit će nastaviti da se zalaže za podršku hiljada lojalnih članova Exit trajba.

Exit festival ove godine održaće se od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i kao i svake godine dočekaće blizu 200 000 posetilaca iz celog sveta.  Svoj nastup na ovogodišnjem Exit festivalu do sad su potvrdili legendarni New Order, rokenrol atrakcija Wolfmother, sjajni Gossip, world music senzacija Buraka Som Sistema, a Dance Arena ugostiće čuvenu etiketu Cadenza Records.

Povezana vest:  Izraelac kažnjen zatvorom zbog krađe Madoninih pesama

Ulaznice za Exit koji će se održati od 12. do 15. jula 2012. su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na: www.exitfest.org i www.gigstix.com.

.

ULAZNICE:

Promo cena: 6990 dinara

Popust za studente i srednjoškolce: 5490 dinara

Redovna cena: 10990 dinara