Whitney_Houston_Dionne_Warwick_Bobbi_Kristina_Brown_53rd_GRAMMY

Ćerka Vitni Hjuston vikala na policajce i psovala, nisu joj dali da vidi majkino telo
 
Ćerka preminule pevačice Vitni Hjuston, 19-godišnja Bobi Kristina Braun nekoliko sati nakon smrti pevačice pojavila se u hotelu na Beverly Hillsu gde se nalazilo telo njene majke. Policijski službenici nisu joj dopustili da vidi telo nakon čega je ona podivljala i počela vikati te psovati tražeći da vidi svoju mamu, piše američki portal TMZ.
Nakon žustre rasprave s policajcima naposletku je napustila hotel, a nakon nje tamo se pojavila Dioni Vorvik, rođaka preminule pevačice. Ni nju policajci nisu pustili na mesto događaja jer je istraga bila još u toku, a kasnije je telo prebačeno na sudsku medicinu.
Naime, policija je Vitni našla u kadi, a obdukcija će pokazati je li umrla od predoziranja, utapanja ili alkohola. Prema pisanju TMZ-a, u sobi je pronađeno nekoliko recepata za lekove te boce alkoholnih pića. Telo Vitni Hojston identifikovali su rođaci koji su se pak na mestu događaja zatekli kratko nakon dolaska policije.
Podsetimo, Vitni je Bobi Kristinu dobila u braku s Bobijem Braunom 1993. godine. Njoj je ona jedino dete dok je Bobiju četvrto dete.

 

Povezana vest:  4. TODO MUNDO FESTIVAL POČINJE 21. APRILA KONCERTOM BENDA ORCHESTRINA ADRIATICA