JenniferLopez_CarterSmithPhotoshoot009 

Behind The Music – Jennifer Lopez
 
Malo koji izvođač može da se pohvali da je dominirao medijima u poslednje dve dekade kao „latino kraljica“ Jennifer Lopez. Za ovu harizmatičnu pevačicu, plesačicu i glumicu se sa sigurnošću može tvrditi da predstavlja oličenje „američkog sna“.
U ovoj epizodi Behind the Music čućete priču o Portorinki iz Bronxa-a, New York, koja je od devojke iz kraja stigla do jedne od najvećih zvezda današnjice. Pored uspešne muzičke, Hollywood-ske i plesne karijere, Jennifer je pažnju privlačila i svojim burnim i uzbudljivim privatnim životom. Zabavljanje sa kontroverznim reperom Sean Combs-om, kratki brak sa plesačem Chris Judd-om i raskid veridbe sa Ben Affleck-om i konačno pronalaženje sreće sa Latino zvezdom Marc Anthony-jem sa kojim ima blizance (i sa kojim se u međuvremenu i razvela), samo su neke od tema koje će Jennifer podeliti sa publikom ovog petka u 19:30 na MTV kanalu.
Samo za emisiju Behind the Music o Jennifer će još pričati njen, sada već bivši, suprug Marck Anthony, Sean Combs, Tommy Mottola, Keenan Ivory Wayans i drugi…

 

Povezana vest:  Maya Sar 22. februara u Pozorištu na Terazijama