dino_merlin_1

Dino Merlin ponovo u Srbiji – u Novom Pazaru i u Novom Sadu

 

Zvezda estradne scene na prostorima nekadašnje Jugoslavije Dino Merlin, nakon tri koncerta u „Beogradskoj areni“ ponovo će nastupati u Srbiji – 20. aprila u Novom Pazaru i 27. aprila u Novom Sadu.

-Neću preterati ako kažem da je na koncertima u Beogradu bilo vrlo uzbudljivo, inspirativno i nezaboravno. Posle trećeg koncerta rekao sam da se vidimo uskoro… – izjavio je Merlin, preneli su bosanski mediji.

Povezana vest:  Zvezda „X Faktora" najavila najveći festival ljubavi u zemlji Daniel Kajmakoski snimio himnu za Heineken Lovefest

On kaže da veruje da će svi njegovi budući koncerti u Srbiji biti isto tako dobri i uspešni. Merlin će, kako je najavljeno, izvesti svoje najpoznatije pesme, uključujući i one s poslednjeg studijskog albuma „Ispočetka“. Organizator koncerata je „Digi medija prodakšn“.

Novopazarci će koncert Dina Merlina moći da prate besplatno, a Novosađani će karte za „Spens“ plaćati do 50 evra. Ulaznice za „Spens“ u prodaji su od danas na blagajni „Beogradske arene“, Info pultu TC „Ušće“, u Bilet servisu, TC Bazar Novi Sad, knjižarama „Vulkan“ i „Laguna“, kao i na blagajni „Spensa“.

Povezana vest:  Brus Vilis u spotu grupe Gorilaz