Ice_Cube

Behind the Music – Ice Cube, petak, 6. april u 19:20
 
U novoj epizodi emisije „Behind the Music“ svoje putovanje kroz tri decenije dugu karijeru podeliće sa gledaocima legendarni reper i glumac Ice Cube.
Jedan od osnivača i član ozloglašenog rep sastava NWA, a danas i filmska zvezda, započeo je muzičku karijeru dok je odrastao u predgrađu Los Angelesa, gde se svakodnevno suretao sa nasiljem i prodajom droge. Svestan da mora da pronađe drugačiji put za sebe, spas je pronašao u muzici. Ice Cube i njegovi prijatelji iz kraja su oformili grupu NWA kako bi proširili glas o surovoj stvarnosti odrastanja u getu, ali, posle mnogo godina i hitova, grupa se ipak raspala usled nesuglsica koje su nastale između članova benda. Pored muzičke solo karijere, Ice Cube se oprobao i kao glumac, producent ili reditelj u veoma uspešnim filmovima i TV serijama poput „Boyz N The Hood“, „Friday“, „Barbershop“, „Three Kings“ i „Are We There Yet?“.
U trenutno aktuelnoj akcionoj komediji „21 Jump Street“, Ice Cube tumači lik Kapetana Dicksona, a sve zanimljivosti sa snimanja, momente iza scene i intervjue sa glumcima  filma „21 Jump Street“, pogledajte u emisiji MTV @ the Movies u petak u 19:00.
U privatnom životu Ice je porodičan čovek i otac četvoro dece. U emisiji „Behind the Music“ podeliće tajnu uspeha njegovog dugogodišnjeg braka sa suprugom Kim, pričaće o tome kako sada nastupa sa sinovima za koje se nada da će nastaviti njegovim stopama, dok će njegovi prijatelji Snoop Dogg, DJ Yella iz grupe NWA i glumica Nia Long otkriti kako je Ice Cube od „deteta sa ulice“ postao faca u svetu muzike, filma i televizije.

 

Povezana vest:  JUSTIN'S JOHNSON NAPISAO SJAJAN HIT O SPLITSKOJ ULTRI