grant8

Grant: Ulazak Vukića prelomio tok utakmice

 

Trener fudbalera Partizana Avram Grant pohvalio je ekipu novosadske Vojvodine i ocenio da je ulazak Zvonimira Vukića prelomio tok poslednje utakmice 22. kola prvenstva Srbije (4:1).

-Igrali smo protiv odličnog rivala. Oni su bili sjajni posebno u prvom poluvremenu, mi smo promašili par prilika, ali je ulazak Vukića promenio i prelomio tok meča – izjavio je Grant.

Povezana vest:  Ivan Adžić: Stevan Reljić i definitivno poslednje pojačanje

-Vukić ima ogroman uticaj na našu igru. Možda nije brz, ali izuzetno brzo razmišlja. Osetila se razlika od prvog trenutka kada je ušao u teren – istakao je trener crno-belih.

Na pitanje novinara da li je remi Crvene zvezde protiv Radničkog u Kragujevcu možda inspirisao njegove igrače, Grant je odgovorio da je delovao upravo suprotno.

-Naprotiv, loše je uticao na nas. Bili smo nervozni, to se videlo još na početku utakmice. Kao da smo više razmišljali o rezultatu u Kragujevcu, nego o našem meču – objasnio je izraelski stručnjak.

Povezana vest:  Espanjolu dragoceni bodovi protiv Valjekana

-Zadovoljan sam, ovo je dobra pobeda za nas – poručio je Grant.

Trener Vojvodine Dejan Vukićević rekao je da „nikad nije prijatno kada se ovako ubedljivo izgubi utakmica“.

-Dobro smo se držali u prvih sat vremena, a mislim da su penal i crveni karton za Mojsova promenili tok meča. U završnici smo imali čak dva igrača manje i bilo je neminovno da do kraja primimo još neki gol – ocenio je šef stručnog štaba Novosađana.

Povezana vest:  Engleska u polufinalu Svetskog prvenstva

-Nisam zadovoljan suđenjem, ali nije moj posao da se bavim time. Na poluvremenu smo nekim igračima skrenuli pažnju da se čuvaju kartona, ali očigledno nije vredelo – zaključio je Vukićević.