SevdahBaby

MTV PREMIJERA: SEVDAHBABY FEAT. DJIXX „IZVINI, DUŠO, IZVINI…“
 
MTV Premijera vam ovog ponedeljka u 20 časova predstavlja pravi prolećni hit, obradu popularne pesme „Izvini, dušo, izvini…“, koju je u novo ruho obukao Milan Stanković a.k.a. SevdahBABY.
Sigurno ste primetili novu reklamnu kampanju Raiffeisen banke koja predstavlja karticu za refinansiranje dugova sa svih ostalih kartica, uz prvih 6 meseci bez kamate. I još sigurnije vas je zaintrigirala muzika koja prati ovu reklamu. Ako vam je pesma zvučala poznato, osvežićemo vam pamćenje i podsetićemo vas da je reč o obradi poznate pesme „Izvini, dušo, izvini…“ iz 1985. godine, a koju je majstorski realizovao muzičar Milan Stanković, poznatiji kao SevdahBABY.
Pojavljivanje reklame na televiziji, Fejsbuk stranici banke i You Tube-u, izazvalo je mnogobrojne molbe i sugestije gledalaca koji su želeli da čuju ovu interesantnu pesmu u celosti. Zato je Raiffeisen banka odlučila da, u saradnji sa agencijom „McCann Erickson“ i uz umetničku podršku Milana Stankovića, producira ne samo obradu čitave pesme, već i TV spot koji je prati, a koji vam MTV predstavlja u okviru MTV Premijere.
Ovo je prvi projekat ove vrste koji je banka realizovala u svojim medijskim kampanjama, a koji ima za cilj podršku domaćoj produkciji i radu novih, talentovanih muzičara kao što je SevdahBABY. Koristeći sve prednosti savremenih tehnologija i odličan vokal pevačice Djixx, SevdahBABY je uspeo da ovu pesmu, nekada popularnu među roditeljima današnjih tinejdžera, sada približi urbanoj omladini.
Kako zvuči nova verzija numere „Izvini, dušo, izvini…“ poslušajte i pogledajte od ponedeljka, 9. aprila od 20 časova, na MTV kanalu i mtv.rs!

 

Povezana vest:  Sve spremno za koncert "Hladnog piva" u Hali sportova