Zeljko_Maestral2

Željko zapalio primorje!
 
Predstavnik Srbije na Eurosongu Željko Joksimović, nastupio je sinoć u hotelu Maestral u Crnoj Gori. Za nastup popularnog pevača tražila se karta više, a on je i ovoga puta opravdao poverenje svoje publike i atmosferu u Maestralu doveo do usijanja.
Tokom večeri su se nizali Željkovi hitovi “Ljubavi”, “Libero”, “Devojka sa polja zelenih”, a među najveselijima bila je Željkova supruga Jovana. Lepa voditeljka posebno je uživala uz pesmu “Nije ljubav stvar”, kojom će Željko predstaviti Srbiji na predstojećem Eurosongu, i pokušati da nadmaši uspeh koji je ostvario pesmom “Lane moje”.
Nakon nezaboravnog Željkovog nastupa, goste Maestrala očekuje i uživanje u koncertu grupe Magazin, koji je zakazan za 12. april. Ovaj koncert deo je  specijalne uskršnje ponude hotela Maestral iz Pržna, gde možete provesti četiri dana za samo 119 evra po osobi, odnosno pet dana za 129 evra po osobi.
Pored uživanja u raznovrsnom zabavnom programu, gosti hotela svoju sreću mogu oprobati u kazinu “Maestral”, a hotel nudi i mogućnost opuštanja u velnes centru sa jedinstvenom ponudom tajlandskih masaža. Uz bazen, đakuzi i četiri vrste sauna, u ponudi Maestrala nalaze se posebni tretmani za negu lica i tela kao i stručne konsultacije sa svetski priznatim lekarima plastične hirurgije.

 

Povezana vest:  „CLASH OF THE DJS“ VOL 2, Takmičenje neafirmisanih di-džejeva u klub Mr. Stefan Braun