kesha_2011
MTV World Stage – Ke$ha

MTV World Stage vam ovog petka u 20:10 donosi nastup atraktivne Ke$he sa koncerta koji je prošlog leta održala u Mexico Cityju!
Za Ke$hu kažu da je „rođena izvođačica“. Kao kantautorka, ova princeza elektro-popa poseduje prirodnu kombinaciju muzičkih sposobnosti, velike energije i stava party devojke, pa se zaista čini da su joj svetla pozornice bila suđena.
Kesha Rose Sebert je eksplodirala na muzičkoj sceni kad je njen prvi singl „Tik Tok“osvojio 1. mesto na top listama u 11 zemalja. Nakon njega izbacuje još jedan hit – „We Are Who We Are“ – i ubrzo i svoj debi album „Animal“, koji je prodat u 2 miliona kopija širom sveta. U 2011. Ke$ha objavljuje još jedan hit singl „Blow“, nakon čega kreće na „Get Sleazy“ turneju.
Krajem avgusta počastila je Mexico City nezaboravnim nastupom – preko 10 000 strastvenih fanova u Auditoriu Nacional bili su zasuti mlazevima konfeta, odgledali su brojne kostime i neviđene koreografije, a Ke$ha je čak simulirala i da jede srce koje igra uz njenu pesmu „Cannibal“. Sve to, i mnogo više, u visokoj rezoluciji i samo za vas, ovog petka donosi MTV World Stage!

Povezana vest:  Kina više neće koncerte Džastina Bibera