Jinx3_

Jinx: Obožavamo koncerte u prirodi
 
Članovi sastava Jinx koji će svoj prvi koncert u Subotici i okolini održati na predstojećem Trenchtown festivalu – trećeg festivalskog dana, 2. maja na Velikoj bini, raduju se inspirativnom nastupu u prirodi. Pročitajte izjavu koju je, pred nastup na Trenchu, dao gitarista benda, Coco Mosquito (Goran Muratović):
„Drugog dana Praznika rada na Trenchtownu bit ćemo sigurno u punoj radnoj brzini. Inače je inspirativno kad dolaziš negdje po prvi put, a ako tome dodamo fakt da doslovce obožavamo koncerte u prirodi, livade i livadice, raznorazne šumice i sl. nema teorije da ne bude dobro. Jedva čekamo da počne, a do tada ostavljamo vas uz stari hipi pozdrav: Peace!“
Najistaknutiji regionalni predstavnici sofisticiranog i inteligentnog retro popa Jinx (Džinks), predvođeni pevačicom Yayom (Jadranka Ivaniš) i gitaristom Coco Mosquitom (Goran Muratović), osnovani su 1993. godine u Zagrebu. Poslednji album Diksilend (2010) Coco je opisao kao „soundtrack za vrijeme depresije i prohibicije“, a sa njega su se istakli hitovi Da smo se voljeli manje i Čuvaj me ne daj me, kao i singl Na zub su me uzeli mama u kome gostuje frontmen Pips, Chips & Videoclips Dubravko Ivaniš.
Dvanaesti po redu regionalni festival Trenchtown biće održan od 30. aprila do 2. maja u prelepoj prirodnoj oazi – Etno kampu nadomak Palića.
Program Velike bine Trenchtown festivala:
30. april – Eva Braun, Eyesburn, Superhiks
1. maj – SevdahBABY, Elemental, Atheist Rap
2. maj – Roots Rocket, Jinx, colorStar
Program Male bine, bendovi
30. april – Fluat, Nebo je crveno, All The Arms We Need, Zion Crew, Stray Dogg, Sajsi & Damjan Eltech
01. maj – Replika42, 4real, Born, Bauk Squad, New Citizens, Proces, Aman Zaman
02. maj – The Socks, Felon, Vlasta Popić, UTC, Bvana iz lagune & Neznani ludaci, ZAA
Nakon nastupa bendova svake večeri vas očekuje žurka uz DJ-eve, uskoro će biti poznati izvođači. Tokom dana imaćemo razne prateće sadržaje u okviru Kultur Fitnes programa, a već od ranog popodneva kreće muzički program koji će svakog dana trajati do kasno u noć!
Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama u čak 40 gradova i mesta u Srbiji po ceni od 820 dinara za pojedinačne (jednodnevne) ulaznice i 1.980 dinara za komplet karata za sve dane Festivala, kao i online preko sajta Gigstix (www.gigstix.com).
Kompletan spisak prodajnih mesta po gradovima možete pronaći na sajtu Eventima.

 

Povezana vest:  Vins Nil pušten iz zatvora u Las Vegasu