robin_gibb

Pevač grupe „Bi Džiz“ izašao iz kome
 
Robin Gib, pevač čuvene grupe „Bi Džiz“, koji je prošle nedelje pao u komu, danas se probudio i počeo da razgovara sa članovima svoje porodice, saopštio je danas njegov portparol.
Gib (62) oboleo je od upale pluće i prošle nedelje pao u komu. On istovremeno boluje od raka debelog creva i jetre.
Gibov portparol Dag Rajt rekao je da je pevač sada sposoban da klima glavom i komunicira sa članovima svoje porodice koji su ga posetili u bolnici u zapadnom Londonu.
Supruga britanske zvezde, Dvina, rekla je prošle nedelje da njegov brat, takođe član benda „Bi Džiz“, sedeo pored Robina i pevao mu, kako bi ga probudio, dok mu je njegovo troje dece sviralo.
Citirajući porodičnog prijatelja, londonski tabloid „San“ objavio je prošle nedelje, da je 62-godišnji pevač pao u komu i da se lekari plaše da mu je ostalo samo nekoliko dana života.
Gibu je prošle godine dijagnostikovan rak jetre i debelog creva, a pre mesec dana je operisan. Stanje mu se naglo pogoršalo kada se razboleo od upale pluća.
Pevač je zbog bolesti bio prinuđen da propusti londonsku premijeru svog klasičnog dela „Titanik – Rekvijem“.
Grupa Bi Džiz – koju su činili braća Robin, Beri i Moris Gib, proslavila se serijom hitova tokom 60-ih i 70-ih godina, među kojima su najpoznatiji „How Deep is Your Love““ and „Stayin“ Alive“.

 

Povezana vest:  Producent najavljuje još albuma Majkla Džeksona