Metallica_Nuremburg_bbgunsm
Izmene režima rada linija gradskog prevoza zbog koncerta Metalike
Zbog predstojećeg koncerata Metalike na Ušću, 8.maja, Jelen Lajv i Arena Beograd vas obaveštavaju o izmenama režima rada linija javnog gradskog prevoza u periodu od 11h, 8. maja do 04h, 9. maja.
Vozila sa linija br. 15, 84, 704, 706 i 707 umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice Trešnjin cvet, u oba smera, u navedenom periodu kretaće se Bulevarom Mihaila Pupina i Ulicom Trešnjin cvet.
Linija javnog prevoza br. 60 u period od 18h do 04h, kretaće se sledećom trasom: u smeru ka okretnici “Novi Beograd – Toplana”: Brankov most – Milentija Popovica – interna saobraćajnica – Vladimira Popovica – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.
Članovi benda Metallica u Beograd stižu na dan koncerta i ovo će biti njihov drugi nastup na evropskoj turneji posvećenoj “Black albumu“. Iako spadaju u jedne od najvećih svetskih zvezda, Džejms, Robert, Kirk i Lars imaju uobičajenu listu zahteva za organizatore i strogo navedeno pravilo da se njihova ishrana ne razlikuje od ostalih članova tehničkog tima. Na meniju članova Metallice naći će se različite vrste organskog mesa, veganska i vegetarijanska jela, špagete kao i velike količine svežeg voća i povrća. Na listi zahteva su i energetska pića bez šećera, voda i sokovi hlađeni na sobnoj teperaturi, koja će se nalaziti na sceni.
Kao što je ranije saopšteno, ulaznica za fan pit i tribine više nema u prodaji. U prodaji su ostale ulaznice za koncert benda METALLICA za parter po ceni od 3300 dinara.
Jelen Live i Arena Beograd pobrinuće se da i u slučaju lošeg vremena i kiše, koncert prođe u najboljem redu. Bina će biti pokrivena, specijalna cirada biće postavljena oko bine kako se ne bi stvaralo blato.
Kao što je već ranije javljeno, o izgradnji privremenog “naselja” i kompletnoj organizaciji koncerta, biće angažovano 1000 ljudi. Ulazi se otvaraju od 16h a predgrupe – Gojira i Machine Head, izlaze na scenu od 18.30h.
Koncert organizuju Live Nation, Adria Entertainment i Arena Beograd pod pokroviteljstvom JELEN LIVE-a.
Ulaznice mogu da se kupe na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim prodajna mesta, Gigstix, „Ušće” Shopping centar. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs, www.gigstix.com
Povezana vest:  Avril Lavigne posebna gošća na turneji Backsreet Boysa