Lady_Gaga_39th_International_Emmy_Awards
Lejdi Gaga u “Simpsonovima“
Kontroverzna pevačica Lejdi Gaga će se pojaviti u finalnoj sezoni popularne Foksove animirane serije “Simpsonovi“, prenose danas agencije.
Popularna pevačica je ovu vest objavila na društvenoj mreži “Tviter“ na kojoj ima 23 miliona obožavatelja poznatih kao “mali monstrumi“, a novost je propraćena i promotivnim trejlerom za epizodu.
Trejler, koji je postavljen u sredu, prikazuje kako se Gagamanija širi Springfildom i propraćen je i pevačicinim ekcentričnim odevnim kombinacijama, uključujući i njenu haljinu od mesa.
Beba Megi Simpson obučena je u cipele sa platformama i imitira pevačicu.
Lejdi Gaga je poslednja poznata ličnost koja se pridružuje poznatim gostima koji su učestvovali tokom 23 godine emitovanja serije, uključujući i Elizabet Tejlor, preminulog kralja popa Majkla Džeksona, bivšeg britanskog premijera Tonija Blera i osnivača “Vikiliksa“ Džulijana Asanža.
“Simpsonove“ je kreirao Met Groning za televiziju Foks i prvi put je emitovana 1989. godine. Serija je najduži američki sitkom u SAD-u, a prikazivan je u više od 100 zemalja na 50 jezika i još uvek privlači oko 7,7 miliona američkih gledalaca.
Povezana vest:  NOĆAS SE ODRŽAVA „2015 MTV VIDEO MUSIC AWARDS"