sensation_2012_1

Beograd zbog „Senzejšna“  budan i beo do ranih jutarnjih časova
 
„Senzejšn“ žurka koju  često nazivaju belo ludilo, održano je i ove godine u Beogradskoj areni u čistom belilu, fenomenalnom raspoloženju,  savršenom muziko i scenskom tehnikom na kojoj bi joj pozavidele mnoge filmske prodkucije. Od 22 časa pa sve do ranih jutrnjih časova Arenom se širio ritam za koji su bili zaduženi najbolji strani i domaći di-džejevi.
Za sve koji su sa nestrpljenjem punih godinu dana čekali da se „Bela senzacija“ vrati u Beograd , vrata Arene bila su otvorena od 20 časova i mogli su lagano i bez guranja da uđu u Arenu i da se smeste i sačekaju početak lude zabave, koji je počeo tačno dva sata kasnije.
Sa Main stagea od 22 časa do ranih jutarnjih časova sjajnim miksevima i ritmovima osam di-džejeva  od koji je Mister Vajt  bio zadužen  početno zagrevanje, a potom Denis Ferer, Saneri Džejms i Rajan Marčano, Fed le Grand, Daniel i Huan Sančez i Hardvel više hiljada prisutnih terali su na neprestanu igru.
sensation_2012 
Sjajno raspoloženje, milioni osmeha i mnogo bela odeća pored muzike, proverena su formula za dobar provod koji se dugo pamti i kome se većina vrati i sledeće godine, baš kao što je bilo i ove.
Spektakl koji je posetilo više od milion ljudi širom sveta, održava se u velikim metropolama i svaki put sa novom temom. Tako je prošle godine Beogradska arena pretvorena u beli okean, dok je naziv ovogodišnjeg događaja bio „Innerspace“.
Kako bi doživljaj bio potpun postavljene su svetlosne instalacije, inovativna scenska tehnika, video bimovi i najsavremeniji laseri i  upravo je taj vizuelni doživljaj ono što „Senzejšn“ čino toliko različitim od drugih događaja ovog tipa.
„Senzejšn“ tim je za sedam dana u Pragu, a u narednom periodu gostovaće u Rusiji, Holandiji, Norveškoj i Španiji.
 
PHOTO: ataimages.rs 

 

Povezana vest:  Davor Radolfi i Ritmo Loco spremaju koncert u Beogradu