milan_stankovic_bosna_2Milan Stanković započeo evrovizijsku turneju!

Pobednik srpskog izbora za predstavnika na „Pesmi Evrovizije“ Milan Stanković započeo je svoju evrovizijsku turneju gostovanjem u Sarajevu. Dočekalo ga je veliko interesovanje tamošnjih medija i ovacije nakon izvođenja kompozicije Gorana Bregovića „Ovo je Balkan“.  

Dan nakon što je izabran za predstavnika Srbije na „Pesmi Evrovizije“, Milan Stanković je pesmu „Ovo je Balkan“ prvi put izveo van granica Srbije u prestonici Bosne i Hercegovine. U nedelju, 14. marta na BHT bio je upriličen televizijski šou-program u okviru kojeg je premijerno predstavljena pesma „Munja i grom“ koju će u Oslu pod zastavom BiH izvesti Vukašin Brajić. U revijalnom delu programa publika je oduševljeno pozdravila našeg predstavnika, koji je u Sarajevu izazvao veliko interesovanje medija i dao više od 30 intervjua te večeri. 

Povezana vest:  Vuča: Očekujemo dobar provod na Trenchtownu

milan_stankovic_bosna_1Gostovanje u Bosni i Hercegovini prvo je u nizu gostovanja našeg predstavnika u cilju promovisanja pesme „Ovo je Balkan“ kojom će braniti boje naše zastave na „Pesmi Evrovizije“ u Oslu. Podsećamo, i prethodni predstavnici Srbije promotivnu turneju počinjali su upravo u Sarajevu, što nam je do sada uvek donosilo sreću i dobar plasman na takmičenju „Pesma Evrovizije“.

 

Povezana vest:  Uskoro zajednički singl Rihanne i Shakire

 

 

 

 

 

 

milan_stankovic_bosna