Pilerovi_erste_bankaDokumentarac o Pilerovima, pa njihov koncert u Madlenijanumu

 

O muzičkom triju „Pilerovi“, pobedniku srpske verzije serijala „Ja imam talenat“ snimljen je dokumentarni film „Božje čudo“, koji će 26. marta biti prikazan u zemunskom Madlenijanumu, gde će ova grupa potom održati koncert.

Kako je danas saopšteno iz opere i teatra Madlenijanum, nastup malih muzičara Sandre, Darka i Danijela Piler posle projekcije „Božjeg čuda“, biće njihov prvi solistički koncert posle trijumfa u „Ja imam talenat“.

Povezana vest:  Bijonse osvojila glavnu MTV video muzičku nagradu

Režiser Tihomir Radetić je, kako se navodi, nedavno završio film koji govori o životu i uspehu talentovanih muzičara sa ulice. Naime, Sandra, Darko i Danijel su godinama privlačili pažnju svirajući klasičine instrumente u beogradskoj Knez Mihailovoj.

„Božje čudo“ je treći Radetićev film o Romima: prethodna dva bila su „Violina i ljubav“, o Romima Evrope, i „Cigani, psi i ljudi“, koji je sniman na teritoriji čitave bivše Jugoslavije.

Povezana vest:  EXIT 2010, Treći dan Egzit festivala

„Darka, Danijela i Sandru, Tihomir Radetić poznaje već sedam godina i ističe da im je on birao kompozicije sa kojima su nastupali na takmičenju ‘Ja imam talenat'“, navodi se u saopštenju.

Ulaznice za projekciju i koncert su u prodaji po ceni od 1.000 dinara.