Severina-Top 10

SEVERINA OBJAVLJUJE DIGITALNI KOMPILACIJSKI ALBUM

Samo pet meseci posle porođaja Severina se vraća koncertnim angažmanima. Posle desetomesečne pauze od poslednjeg koncerta u Vinkovcima održanog septembra prošle godine, njen prvi veliki koncert će biti 27. jula u Vodnjanu u popularnom Lighthouse Music Clubu. Na ovom koncertu će Severina prvi put sa svojim bendom izvesti nove velike hitove: “Grad bez ljudi” i “Italiana”, koji trese sve klubove i etere radijskih stanica, a u svega mjesec dana na YouTubeu je preslušan preko 9 miliona puta.

Povezana vest:  Fu Fajtersi snimaju sa Kristom Novoselićem



Velika popularnost pesme “Italiana” je navela Severinu da snimi spot u kome će učestvovati i njeni obožavaoci. Deo spota (režija Darko Drinovac) je već snimljen na zatvorenom autoputu ka Velikoj Gorici, na krovu zagrebačkog Westgate Shopping City-a i na Trgu bana Josipa Jelačića. A novo iznenađenje je kompilacijski album “Severina – Top 10, izabrao SeveFanClub”. U prethodnih mesec dana obožavaoci su birali omiljene pesme iz Severinine karijere, a album će prvi put na ovim prostorima biti objavljen isključivo u digitalnom obliku i to po popularnoj ceni. Osim deset pesama koje su odabrali putem Severinine službene Facebook stranice, na albumu je kao poklon download hita “Italiana”.

Povezana vest:  MTV PREMIERA: WEREFOX "THE REDNECK GENIUS STORY"

Album “Severina – Top 10, izabrao SeveFanClub” može da se preuzme od ponedeljka 16.7.2012. od 12 h na stranici  www.dallasmusicshop.com

Skini najnoviji Severinin hit “ITALIANA” zajedno sa mp3 best of albumom za ukupnu cenu servisa; MTS 356,60 DIN, Telenor 357,54 DIN, VIP 354,00 DIN (PDV i cena poruke su uključeni u cenu).

Potrebno je poslati ključnu reč ITALIANA na broj 1553.

Povezana vest:  Gramophonedzie Live Experience oduševio slovenačku publiku

U povratnom SMS-u će se dobiti KOD sa kojim album može da se skine na www.dallasmusicshop.com.

Podrška korisnicima od 09-17:00 sati na: [email protected] ili Tel: 00381113216815