Cover_KNAAN_Wavin'_Flag_Coca_Cola_Celebration_Mix_300CMYKUniversal Music i Coca Cola ponosno predstavljaju K`NAAN – Wavin` Flag [Coca Cola Celebration Mix]

Universal Music i Coca Cola zajednički se pridružuju uzbuđenju koje raste u susret Svetskom Prvenstvu u fudbalu u Južnoj Africi!
Možda ste već čuli tu zaraznu himnu koja najavljuje pobedu i navija za slobodu?
Ponosno predstavljamo K`NAAN – Wavin` Flag [Coca Cola Celebration Mix]
Rođen u Somaliji, gde na njegovom maternjem jeziku K`NAAN znači PUTNIK, ovaj autentični izvođač je od samog početka svoje sada već bogate muzičke karijere prenosio glas koji poziva na društvene promene i slobodu. Pesnik i borac, zapravo reper, K`NAAN je već godinama na stalnoj turneji, a sarađivao je sa superpriznatim artistima među kojima su Mos Def, Nelly Furtado, The Roots i drugi.
Prethodni album TROUBADOUR, na kome se nalazi i originalna verzija singla Wavin` Flag, izašao je 2009. za A&M/Octone, a urađeni Celebration Mix predstavlja Coca Cola himnu za FIFA WORLD CUP 2010 i trenutno prati FIFA WC trofej na globalnoj turneji. Trofej stiže i kod nas 2. aprila!
Iako Wavin` Flag (Coca Cola Celebration Mix) ima svoj život i samostalno osvaja velika tržišta, spektakularan uspeh su ostvarili i lokalni remiksi i dueti koji su nedavno realilzovani. Možda najsvetliji primer je saradnja sa Davidom Bisbalom jer je baš ovaj Wavin` Flag za rekordno vreme izbio na #1 mesto iTunes Mexico!
Pozivamo vas da ovu himnu zajedno napravimo našom himnom na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi u junu!

Povezana vest:  Portland zagreva publiku na beogradskom koncertu sastava Still Corners ovog leta