Taylor_Swift_Teen_Choice_Awards_2012

Tejlor Svift dominirala na Teen Choice Awards 2012
 
Na ovogodišnjoj dodeli Teen Choice Awardsa koja se održala u Los Anđelesu, najviše nagrada otišlo je u ruke omiljenoj sveameričkoj devojci Tejlor Svift. Ali razloga za slavlje imali su i glumci iz filmova ‘Igre gladi’ i sage ‘Sumrak’ te, naravno, Džastin Biber
Ove je godine o ovim prestižnim nagradama u obliku daske za surfovanje odlučilo čak 134 miliona online glasova fanova u dobi od 13 do 19 godina, a svečanost dodele vodili su Demi Lovato i Kevin Mekhejl iz Gleeja.
Tejlor Svift (22) imala je najviše razloga za veselje na ovogodišnjoj dodeli nagrada Teen Choice. Pevačica je osvojila pet nagrada uključujući nagradu za najbolju žensku izvođačicu. Njena kolekcija ovih prestižnih nagrada tako je narasla na ukupno 20.
-Počašćena sam što vas imam u životu. Jako sam srećna, puno vam hvala. I hvala Teen Choiceu koji je dao tinejdžerima priliku da glasuju – rekla je publici Teylor.
Osim za najbolju žensku izvođačicu, dobila je i nagrade za najbolju žensku coutry izvođačicu, najbolji singl ženske izvođačice za ‘Eyes Open’, najbolju country pesmu za ‘Sparks Fly’ i izvođenje u filmu ‘The Lorax’.
Film Praskozorje prvi dio (saga Sumrak) nagrađen je u tri kategorije. Praskozorje prvi deo je najbolji romantični film, najbolja glumica je Kristen Stjuart, a Robert Patinson, Kristen Stjuart i Tejlor Lautner primili su i prestižnu nagradu ‘Movie and Ultimate Choice Awards’.
Inače, dosadašnji nastavci sage Sumrak ukupno su dosad osvojii čak 41 Teen Choice nagradu!
Džoš Hatčerson (‘Igre gladi’) nagrađen je kao najbolji glumac u ZF filmu. ‘Igre gladi’ proglašene su i najboljim ZF filmom, a istoimena knjiga Suzanne Collins prema kojoj je film snimljen je najbolje književno delo prema izboru mladih fanova.

 

Povezana vest:  Fusion bina spaja boje regiona i celog sveta na Exitu!