Terraneo 2012

OSTALO JE JOŠ PAR DANA ZA PRIJAVLJIVANJE NA KONKURS „BUDI MTV VJ NA TERRANEO FESTIVALU“

MTV i Terraneo festival pozivaju mlade da se prijave na konkurs za novog MTV voditelja koji će ekskluzivno izveštavati sa Terraneo festivala koji će se održati od 7. do 10. avgusta u Šibeniku. Konkurs traje do petka, 27. jula, zato svi zainteresovani treba da požure i što pre posšalju svoje prijave na [email protected]!

Na konkurs mogu da se prijave mladi iz čitavog regiona od 18 do 24 godine koji će na mejl adresu [email protected] poslati svoj CV na engleskom jeziku, jednu portret fotografiju i link ka YouTube video prezentaciji na engleskom jeziku, u kojoj će se predstaviti i odglumiti izmišljeni intervju sa bilo kojim od izvođača koji su najavili svoje nastupe na ovogodišnjem Terraneo festivalu.

Povezana vest:  Džej Zi kupuje Bijonse ostrvo za četiri miliona dolara

Konkurs je počeo 5. jula i traja do petka, 27. jula. Pobednika će odabrati žiri koji će činiti stručni tim MTV kanala i organizacioni tim Terraneo festivala.

Pobednik regionalnog konkursa Budi MTV VJ na Terraneo Festivalu osvojiće boravak na popularnom festivalu u Hrvatskoj i kompletno voditeljsko iskustvo. Budući MTV VJ će učestvovati na snimanju specijalne Terraneo emisije, koja će se emitovati na MTV kanalu, i biće u neposredanom kontaktu sa regionalnim i svetskim izvođačima koje će intervjuisati. Organizator će pobedniku obezbediti hotelski smeštaj i posebne propusnice koje će mu omogućiti pristup backstege-u i upoznavanje i druženje sa svim zvezdama festivala.

Povezana vest:  VIŠE OD 2.500 POSETILACA NA PRVOM "RAVEOLUTION" SPEKTAKLU SINOĆ ODRŽANOM NA BEOGRADSKOM SAJMU

Više od stotinu međunarodnih i domaćih izvođača će nastupiti na drugom po redu Terraneo Festivalu. Njihovi nastupi raspoređeni su u četiri dana na čak sedam pozornica.  Na binama Terraneo festivala ove će godine nastupiti bendovi The Roots, Thievery Corporation (live), Groove Armada (DJ set), The Ting Tings, Friendly Fires, The xx, The Horrors, Parov Stelar Band, Digitalism, The Vaccines, Jon Spencer Blues Explosion, Anna Calvi, Golem, Gatuzo, Elemental, Dječaci, Dan Mangan, Future Islands, Max Tundra, The Toronto Drug Bust, Ola Horhe, Jarboli, Kandžija… i mnogi drugi.

Ulaznice za  Terraneo festival mogu se kupiti po ceni od 3.820 RSD za pojedinačne karte, ili 7.130 RSD za jedinstvenu četvorodnenvu ulaznicu – na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji (www.eventim.rs). Cena kamp mesta u tajanju od šest dana iznosi, 3340 RSD.

Povezana vest:  MUSIC WEEK 2021: Coby, Buba, Jala, Teodora Džehverović, Hurricane i mnogi drugi u avgustu na Ušću!

Festival Terraneo se održava u napuštenoj kasarni nedaleko od centra Šibenika, koja se za vreme trajanja festivala pretvara u pravi mali grad koji poprima atmosferu Woodstocka! Lociran u srcu Dalmacije i s datumom održavanja početkom avgusta, Terraneo je savršena destinacija za hiljade mladih urbanih ljudi željnih zabave. Još jedna pogodnost na ovom festivalu je kamp, koji će učiniti boravak što ugodnijim. Terraneo kamp smešten je na festivalskoj lokaciji i ima kapacitet od oko 4000 mesta. Više informacija možete pronaći na  www.terraneofestival.com.