J_Lo_Goin'_In_1

SVETSKA PREMIJERA SPOTA JENNIFER LOPEZ “GOIN’ IN”
 
Ovog četvrtka tačno u podne, ne propustite ekskluzivnu svetsku premijeru novog spota latinoameričke dive Jennifer Lopez za numeru „Goin’ In “, na kojoj joj društvo pravi Flo Rida!
Izgleda da za Jennifer Lopez reč „predah“ ne postoji u rečniku. Majka blizanaca, pevačica, glumica, producentkinja, modna dizajnerka, zaštitno lice mnogih kampanja i dobrotvorka, uspeva da pronađe vreme i energiju da se zadrži na vrhovima lista i da iznova iznenađuje svoje brojne fanove. Nedavno je u finalu emisije American Idol prvi put predstavila pesmu „Goin’ In“ koju je uradila sa popularnim hitmejkerom Flo Ridom. Ova numera će se naći na njenoj kompilaciji najvećih hitova pod nazivom “Dance Again…The Hits”, kao i na na soundtracku četvrtog nastavka „Step Up“ franšize – „Step Up Revoultion“.
Uzbudljiv spot koji prati ovaj brzi, letnji hit je konačno spreman da se prikaže javnosti, i Jennifer je odlučila da svetsku premijeru održi upravo na MTV kanalima širom sveta. Zato budite uz MTV ovog četvrtka tačno u podne i prvi pogledate video za pesmu Goin’ In“.
U svojoj muzičkoj karijeri J Lo je prodala više od 70 miliona albuma širom sveta, dok su neki od filmova u kojima je glumila, kao što su Wedding Planner i Monster-In-Law, dostizali prva mesta box office liste. Prošle godine spot „On The Floor“ postao je najgledaniji video ženskog izvođača u istoriji You Tube servisa i ukupno ima više od jedne milijarde pregleda spotova u celoj karijeri. Jennifer takođe može da se pohvali da je jedini žena koja je u istoj nedelji imala i film i album na prvom mestu.
J Lo se trenutno sprema za turneju sa kolegom Enriqueom Iglesiasom, u okviru koje ce posetit i  Beograd 20. novembra. Do tada, uživajte uz novi spot!

 

Povezana vest:  Džastin Biber peva za Baraka Obamu