george-michael-1

MTV PREMIJERA:  GEORGE MICHAEL „WHITE LIGHT“
 
Pogledajte premijerno spot za pesmu „White Light“, singl kojim George Michael obeležava 30 godina od početka karijere…
Nakon što je prethodnog meseca najavio svoju „jubilarnu“ pesmu kojom će obeležiti 30 godina od kada je bend Wham! ušao na britansku listu svojim prvim singlom „Wham Rap”, spot za pesmu „White Light“ je spreman i premijerno će biti prikazan na MTV kanalu u četvrtak u 10:00 u okviru emisije Top 10@10 George Michael.
Još uvek pod snažnim utiskom od hospitalizacije zbog upale pluća koju je preživeo ove zime, spot započinje sa zvucima dubokog disanja i respiratornih mašina uz reči „I’m back“. Supermodel Kate Moss, zvezda ovog spota, koja se ranije pojavljivala u spotovima grupa Primal Scream i The White Stripes, ovog puta zasijala u ulozi anđela čuvara. Nedavno je izjavila da joj je veoma žao što nije učestvovala u snimanju kultnog spota „Freedom“ iz 1990. gde su se pojavile mnoge njene slavne koleginice manekenke, tako da je ovog puta ispravila stvar i čak uspela da spasi život Georgu Michaelu.
Režiser Ryan Hope se odlučio da ovaj uzbudljiv video uradi u crno beloj i koloritnoj tehnici, a kako sve to izgleda videćete ovog četvrtka na MTV-ju!

 

Povezana vest:  Van Gogh, Babe i Majke na Ex Yu Rock festu u Starčevu