Kurtis-Blow-5444-2-402

Završen drugi hiphop festival „Svi kao jedan“
 
Hip hop festival „Svi kao jedan“, u organizaciji skejt kluba „Kobaž“, završen je u Skejt parku na Ušću nastupima popularnih hip hop grupa „Ski Tač“, „Zvezde Grajma“, „Priti Bee Gee“ i „Who See“.
Tokom trodnevnog festivala, zapažene nastupe imali su i Kobaž, DJ Rokam, FTP, Ill G, beatboxeri Sam The Man, Zenk i Sickprime, zatim Đ Prema, Black Ring Crew, Suid, LMR, Me Hi Low, Trip-R…
U saopštenju organizatora navodi se da je ovogodišnji, drugi festival, koji je sinoć završen, prevazišao njihova očekivanja sa oko 3.000 posetilaca i tako dokazao da ima veliki potencijal.
Ovogodišnji festival imao je dnevni i noćni program i doneo je svim fanovima hip hop kulture brojne zanimljive aktivnosti i atrakcije – takmičenja u skejtu, rolerima i BMX-u, crtanju grafita i break dance-u, festivalsko selo sa dnevnim programom, predavanjima, radionicama, projekcijama filmova ali i svim drugim interesantnim stvarima koje su nastale iz hip hopa kao globalno prihvaćene kulture.
Na festivalu je nastupilo preko 50 imena domaće hip-hop scene, među kojima su bili i „Bad Copy“, Niggor, Gru, VIP, Škabo, Bvana i Mikri, „Konza Šnostra“, „Monogamija“, „4 elementa“, „Ušikana Družina“, „Gospoda“…

 

Povezana vest:  Solistički koncert Olivere Katarine