Rihanna MTV Video Music Awards

Rihanna i Taylor Swift predvode u MTV EMA 2012 nominacijama

Sve je bliže 19. po redu dodela muzčkih nagrada MTV EMA, koja će se ove godine održati 11. novembra u Frankfurtu.

Ovih je dana otkrivena lista nominiranih izvođača u različitim kategorijama, među kojima se s najviše nominacija posebno ističu pop-princeze Rihanna i Taylor Swift, s ukupno šest odnosno pet nominacija. Sledi ih Justin Bieber s četiri nominacije te Lady Gaga, Nicki Minaj, Lana Del Rey i Carly Rae Jepsen sa po tri nominacije.

Povezana vest:  Počasni doktorat za Peti LaBele

Rihanna i Taylor Swift će se takmičiti u dve muzičke kategorije – ‘Best Female’ i ‘Best Pop’, a obe su također nominirane u novoj nemuzičkoj kategoriji ‘Best Look’. Rihanna je sa svojim hit-singlom „We Found Love“ nominiovana i u kategorijama ‘Best Song’ i ‘Best Video’ te ‘Biggest Fans’, dok se Taylor našla i u nominacijama za kategorije ‘Best Live’ i ‘Best World Stage’.

Povezana vest:  Robi Vilijams lansirao novu kolekciju za jesen/zimu

Prošlogodišnji pobednik u kategorijama ‘Best Male’ i ‘Best Pop’ – Justin Bieber, ponovno ima priliku da odnese pobedu u istima, a ove je godine nominovana i za ‘Best World Stage’ i ‘Biggest Fans’ nagrade.

MTV EMA je MTV-eva dodela muzičkih nagrada najaktuelnijim i najuspešnijim izvođačima iz svih delova sveta. Kao i prošle godine, pobednike će moći da bira fanove širom sveta, koji mogu glasati za svoje favorite putem uk.mtvema.com. Glasanje traje do 9. Novembra.

Povezana vest:  DEL ARNO BAND I MTV VAM POKLANJAJU SINGL “HOROSKOP” NA MTV.RS

Uskoro će biti objavljeni i svi izvođači koji će svojim nastupom upotpuniti ovaj muzički show.