live_while_were_young_cover

Regionalna TV premijera samo na kanalu MTV-ja: One Direction – Live While We’re Young
 
Najveća pop senzacija današnjice, sastav One Direction, objavila je svoj novi videospot! U pitanju je video za numeru “Live While We’re Young”, a gledaoci MTV kanala imaće ekskluzivnu priliku da među prvima pogledaju ovaj spot u četvrtak, 27. septembra u 12:00.
Pesma ‘Live While We’re Young’ predstavlja ponovnu saradnju globalnih tinejdž  zvezda sa kompozitorima koji su “krivci” za veliki uspeh pesama ‘One Thing’ & ‘What Makes You Beautiful’, a to su Savan Kotecha, Rami Yacoub & Carl Falk. Numera ‘Live While We’re Young’ je pokazna pop vežba – neposredna i energična pesma u kojoj rok zvuk klizi po nežnim harmonijama, a koja na mladalački način govori o životu za trenutak.
Nestrpljivo očekivani drugi album izlazi u novembru, ali već sada se zna da se od njega očekuje mnogo! Samo treba pogledati listu prvoklasnih  kompozitora i producenata sa kojima su One Direction sarađivali na novim pesmama: Ed Sheeran i Tom Fletcher, Dr Luke(radio sa Katy Perry na pesmi ‘Teenage Dream’, i sa Taio Cruz ‘Dynamite’), Shellbac(Maroon 5 ‘Moves Like Jagger’), Toby Gad (Beyonce ‘If I Were A Boy’). Sve ovo govori da će predstojeći album britanskih senzacija bit ogromni internacionalni pop fenomen! Malo je reći da je ova godina bila neverovatna za petoricu One Direction momaka!
Članovi sada već legendarnog muzičkog sastava One Direction: Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles i Louis Tomlinson formirali su bend iza kulisa šou programa  X Factor, gde su se sreli kao takmičari. Njihov prvi singl “‘What Makes You Beautiful’ debitovao je na prvom mestu engleske top liste 2011. i od tada traje igranka bez prestanka za mlade Engleze. One-Direction-manija je preplavila svet, sa tonama naslovnih strana  i prodatim 12 miliona albuma širom sveta. Njihov debi album “Up All Night” dostigao je prvo mesto najprodavanijih albuma u čak 17 zemalja, a tinejdž senzacija je prvi engleski bend čiji je album debitovao na prvom mestu američke liste albuma. Rasprodate turneje u Britaniji, Americi, Australiji i Novom zelandu rezultirele su izlaskom DVD izdanja “Up All Night Tour” koji se našao na prvom mestu po prodaji u čak 27 zemalja! Na proleće sledeće godine One Direction kreću na veliku svetsku turneju koja počinje unapred rasprodatim koncertima koncertima u Ujedinjenom kraljevstvu, među kojima je i koncert u O2 Areni u Londonu.
One Direction manija nije zaobišla ni tinejdžere u Srbiji! Jedan od razloga je i to što se  album “Up All Night”(Sony/Menart) i DVD “Up All Night Tour” (Sony/Menart) može naći u svim bolje opremljenim muzičkim i multimedijalnim radnjama i knjižarama.
Povezana vest:  Anahi oduševila obožavatelje u Domu sindikata